Zijn Beatrix en de politieke top betrokken bij het ritueel vermoorden van kinderen?

zijn-beatrix-en-de-politieke-top-betrokken-bij-het-ritueel-vermoorden-van-kinderen?

28-05-21 08:24:00,

Onderstaand uitgebreide rapport is opgesteld in samenwerking met advocaten, artsen en wetenschappers in binnen- en buitenland. De auteur werkt samen met de Amerikaanse Constitutional Law Group, die meer corrupte rechters, politici en wetshandhavers achter slot en grendel hebben gezet, dan wie ook ter wereld. Zij hebben direct contact met de Amerikaanse overheid. 

Indien u zelf een advocaat, rechter, arts, wetenschapper of politicus bent die wil meehelpen om dit kwaad aan te pakken, sluit u dan aan bij ons internationaal netwerk. Neem contact met ons op via onderstaande knop.

Getuigen wereldwijd bevestigen
ritueel misbruik door de overheid

We beginnen met een samenvattende inleiding. 
Alle bewijzen hiervoor staat in het rapport.

De VARA, VPRO en EO zonden in het verleden verbijsterende documentaires uit, over wellicht het ergste kwaad op aarde: het ritueel misbruiken en vermoorden van kinderen, door de overheid en hooggeplaatsten in ons land.

Vanuit de Amerikaanse geheime diensten CIA, FBI en NSA zijn leidinggevenden naar voren gestapt om te verklaren dat dit op grote schaal gebeurt, over de hele wereld (zie videos in het rapport). Zij onthullen dat er wereldwijd georganiseerde netwerken zijn, die miljoenen kinderen verhandelen, voor de rijksten en machtigsten op aarde. De meeste kinderen worden verkocht als ‘speelgoed’ om naar believen te misbruiken, terwijl anderen worden geofferd tijdens satanische rituelen.

In de verklaringen van de vele ooggetuigen komen bekende namen naar voren, zoals voormalig Koningin Beatrix, Prins Bernhard, Rutte, Wilders, Van Dissel, en vele andere hooggeplaatsten uit justitie, politie, leger, religie en onderwijs.

De ooggetuigenverklaringen komen niet van zomaar iemand. Onder de getuigen bevinden zich bijvoorbeeld een voormalig juriste van de Nederlandse justitie, een voormalig topzakenman in financiën, en een internationaal fotomodel. Deze mensen kennen elkaar niet, maar hun onthullingen stemmen tot in detail overeen. Bovendien worden hun verklaringen bevestigd door diverse getuigenissen uit het buitenland. De Belgische Rijkswacht beaamde tevens de juistheid van de informatie van een belangrijke getuige (zie onderstaand rapport). 

ritueel misbruik overheid arrestatie

Diverse getuigenissen werden afgelegd voor het Internationaal Tribunaal voor Misdaden door Kerk en Staat (ITCCS). Naar aanleiding van deze ooggetuigenverklaringen werden door teams van het ITCCS in samenwerking met lokale politie 19 arrestaties verricht en 8 kinderen bevrijd.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: