“5G verandert een menselijk lichaam in een antenne en frituurt het langzaam”. 5G is de grootste bedreiging voor volksgezondheid ooit!

“5g-verandert-een-menselijk-lichaam-in-een-antenne-en-frituurt-het-langzaam”.-5g-is-de-grootste-bedreiging-voor-volksgezondheid-ooit!

29-05-21 09:54:00,

Overheden en telecombedrijven zeggen dat 2G, 3G, 4G en 5G onschadelijk is voor mens, flora en fauna. Ervaringsdeskundigen en wetenschappers, niet in dienst van de telecom, weten dat dit niét waar is  en dat veel mensen nu al lijden onder het geweld van alle draadloze verbindingen voor de draadloze communicatie. Dat het waarschijnlijk alles en iedereen zal uitroeien wanneer overheden niet in zien dat ze fout bezig zijn en het tij wat betreft alle draadloze verbindingen moeten drastisch terug moeten brengen. Dat 5G, met Internet der Dingen, Massive MIMO-antennes die gericht een signaal bundelen (beamforming), met de vele small cells en zijn millimetergolven in milieu en ruimte (satellieten voor 5G), weg moeten. Dat er so wie so ruimte moet komen in Nederland waar mensen ook kunnen wonen die niet tegen al dit draadloze geweld kunnen!

 Millimetergolven die veel minder afstand af kunnen leggen, waardoor je dus veel meer masten nodig hebt voor een stabiele 5G verbinding. Masten (slimm cells) om de 150 meter en antenne-array ’s (een samenstel van een of meerdere zend- of ontvangstantennes die samenwerken om voor een bepaalde frequentie een optimale energieoverdracht in een of meer richtingen te bewerkstelligen). Waar 2G en 3G gebruik maken van radiogolven maakt 5G gebruik van microgolven, infrarood- en ultraviolet golven (vanaf de golflengte van ultraviolet kan straling ioniserend zijn).

Dus 5G is anders dan 2G en 3G?
Ja, want 5G heeft naast de grote hoge antenne-installaties (Massive MIMO), veel kleinere masten nodig, dicht bij de bebouwing (slimm cells), kleine antennes met een bereik van tien tot honderden meters en komen erg dicht de huizen te staan.  5G opereert op veel hoge frequenties dan 2g en 3G. De antennes zijn nodig om onze woningen ( en onze lichamen?) te doordrenken met zeer dichte elektromagnetische straling, waaraan ontsnappen onmogelijk is. Voor dit doel moeten er ook in de ruimte maar liefst in totaal wel 100.000 nieuwe satellieten worden geplaatst. https://stralingsleed.nl/blog/wereldwijde-draadloze-dekking-door-meer-dan-100-000-satellieten-en-nano-satellieten/

Directe, gerichte energie van 5G verandert onze lichamen in antennes
Groot verschil is dat 5G directe (gerichte) energie betreft, daar waar 4G nog in alle richtingen wordt verspreid. John Thomas schrijft voor GreenMedInfo dat 5G smartphones tot 10 x krachtigere straling uitzenden dan 4G toestellen, en 5G wifirouters zelfs tot 150 x. Het gecombineerde gevolg is dat onze lichamen en vooral hersenen een grotere dosis (geïoniseerde) straling te verwerken krijgen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: