America’s Frontline Doctors dient motie in voor verbod op gebruik COVID-vaccin bij kinderen | Stichting Vaccin Vrij

america’s-frontline-doctors-dient-motie-in-voor-verbod-op-gebruik-covid-vaccin-bij-kinderen-|-stichting-vaccin-vrij

29-05-21 07:21:00,

Dit artikel werd eerder gepubliceerd bij Childrens Health Defense

America’s Frontline Doctors dient motie in voor verbod op gebruik COVID-vaccin bij kinderen

 
America’s Frontline Doctors (AFLDS) heeft op 21-05-21 een motie ingediend bij de U.S. District Court for the Northern District of Alabama waarin wordt verzocht om een tijdelijk verbod op de toestemming voor noodgebruik (Emergency Use Authorization (EUA) die het gebruik van de COVID-19-vaccins bij kinderen onder de 16 jaar toestaat. America’s Frontline Doctors (AFLDS) dringen erop aan dat er geen verdere uitbreiding van de EUA’s voor kinderen onder de 16 jaar wordt verleend voordat de volgende kwesties tijdens een rechtszaak zijn afgerond.

De zaak zal de EUA’s voor de injecties op verschillende punten aanvechten, gebaseerd op de wet en wetenschappelijk bewijs dat de EUA’s nooit verleend hadden mogen worden. De EUA’s moeten onmiddellijk worden ingetrokken. De injecties zijn gevaarlijke biologische agentia die het potentieel hebben om aanzienlijk meer schade te veroorzaken dan de COVID-19 ziekte zelf. Bovendien zijn verschillende wetten overtreden in het proces van het verlenen van deze EUA’s en het opdringen van deze injecties aan het Amerikaanse volk.

AFLDS oprichtster Dr. Simone Gold liet zich uit over de redenen voor het indienen van de motie: “Wij artsen zijn pro-vaccin, maar dit is geen vaccin,” zei ze. “Dit is een experimenteel biologisch middel waarvan de schade goed gedocumenteerd is (hoewel onderdrukt en gecensureerd) en snel toeneemt, en we zullen niet toestaan dat de Amerikaanse kinderen als proefkonijn worden gebruikt.”

 

Ze vervolgde: “We dringen erop aan dat de EUA niet voortijdig wordt afgegeven; zeker niet voordat de proeven zijn afgerond – 31 oktober 2022 voor Moderna en 27 april 2023 voor Pfizer. Wij zijn geschokt alleen al door de discussie hierover en zullen niet zwijgen terwijl Amerikanen als proefkonijnen worden gebruikt voor een virus met een overlevingskans van 99,8% wereldwijd en 99,97% onder de leeftijd van 70 jaar.”

Onder de 20 jaar is de overlevingskans 99,997% – ‘statistisch nul risico’.

 
“Er zijn 104 kinderen van 0-17 jaar overleden aan COVID-19 en 287 aan COVID + Influenza – op een totaal van ~72 miljoen. Dit is gelijk aan nul risico. En wij artsen zullen niet toestaan dat kinderen iets wordt opgedrongen dat ze niet nodig hebben en waarvan een onbekend percentage schade zal ondervinden.”

AFLDS Pediatrisch Directeur Dr.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: