Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin – Xandernieuws

covid-19-professor-verscherpt-toon:-deze-pandemie-is-er-om-iedereen-te-merken-met-een-vaccin-–-xandernieuws

29-05-21 07:53:00,

Zo creëer je een totaal controleerbare zombie samenleving: fase 1: verplichte mondkapjes; fase 2: verplichte testen en paspoorten; fase 3: verplichte vaccinaties; fase 4: vaccins gekoppeld aan ID en bankrekening, weigeraars worden permanent ‘uitgefaseerd’.

—————————————————————————————————————————————–

‘Onbeperkte vaccinaties zoals nu wordt gedaan zijn een gruwelijk biowapen dat op het publiek wordt losgelaten; hele bevolkingen zullen worden uitgeroeid’ – ‘Covid-19 probleem draaide vanaf het begin niet om een virus, maar om het vaccin‘

—————————————————————————————————————————————–

Eergisteren kon u in ons artikel ‘Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers‘ hoe een van ’s werelds meest erkende experts op het gebied van de behandeling van Covid-19, professor dr. Peter McCullough, zegt dat er in werkelijkheid veel meer mensen zijn gestorven en nog zullen sterven door de Covid-19 vaccins dan ooit officieel zal worden gemeld. Inmiddels zijn we een ander interview met McCullough tegengekomen, waarin hij een nog veel scherpere toon aanslaat. Deze hele pandemie heeft volgens hem maar één doel: alle mensen op de wereld ‘merken’ met een vaccin, dat echter zo gevaarlijk is, dat ‘hele bevolkingen’ erdoor zullen worden uitgeroeid.

Voor degenen die denken dat het hier om zomaar een ‘gek geworden professor’ gaat: dr. McCullough heeft de de eer bij de National Library of Medicine de meeste geciteerde arts (internist, cardioloog, professor geneeskunde) op het gebied van behandelingen van Covid-19 te zijn.

‘Pandemie ging vanaf het begin om het vaccin’

‘Ik denk dat deze hele pandemie vanaf het begin om het vaccin ging,’ begint hij. ‘Alle wegen leiden naar het vaccin. In Zuidoost Azië en Europa leggen ze reeds de grondslag voor gedwongen vaccinaties. Gedwongen! Dat betekent dat iemand je tegen de grond drukt en een naald in je steekt. Dat is hoezeer aandeelhouders (van de farma industrie) deze vaccinaties willen: ‘Het kost u niets, u hoeft er niet voor te betalen’.’

‘Er zijn mensen en aandeelhouders die ECHT een naald in iedere arm willen. Dit is heel belangrijk voor ze. Waarom? Waarom wil je in iedere arm een naald? Neem de van Covid herstelden patiënten, die kunnen het virus niet meer krijgen. Waarom willen ze dan ook in alle mensen die Covid hebben gehad een naald steken? Drie onderzoeken laten grote veiligheidsrisico’s zien.’

‘Er is iets heel unieks aan deze vaccins’

‘De spanning die de mensen die hun baan willen houden en naar hun werk willen nu voelen is dat ze weten dat ze kunnen sterven door het vaccin.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: