Covid-19 verdwijnt door vaccinaties, daarom kunnen we versoepelen en andere leugens | Stichting Vaccin Vrij

covid-19-verdwijnt-door-vaccinaties,-daarom-kunnen-we-versoepelen-en-andere-leugens-|-stichting-vaccin-vrij

29-05-21 07:32:00,

“Het is geweldig om te zien hoe hard de daling van de ic-bezetting doorzet, zegt Gommers, voorzitter Nederlandse Vereniging Intensive care. ‘Het is beter dan de verwachting en dat betekent dat er ruimte komt voor versoepelingen. In Nederland liggen er nu ten opzichte van eind april 32 procent minder mensen met Covid op de ic’s en 40 procent minder in de ziekenhuizen.”
 
“Het gaat ook echt hard met het vaccineren, constateert Gommers. ‘Ik geloof dat we nu rond de 47-jarigen zitten, dat is geweldig. We kunnen aan vakanties denken.” – Diederik Gommers BNL.nl1

 
De verhaallijn van politici en deskundigen is dat we kunnen versoepelen, ‘want de cijfers gaan omlaag omdat er zo veel mensen zijn gevaccineerd’. Maar de wakkere burger weet inmiddels beter…

 
 

 
De griep heeft een normale griepcurve. Elk najaar komt de griep en elke lente vertrekt hij weer. Dat het vaccin zo goed werkt is een aanname. Het ligt volledig in de lijn der verwachting dat de cijfers omstreeks deze periode dalen.

Iedereen staat in de rij voor de prik?

 
Helemaal niet.

RTL nieuws 21 mei: “De GGD meldt dat een groot aantal genodigden geen afspraak heeft gemaakt om hun coronavaccin te komen halen. Van de 1,5 miljoen mensen die de afgelopen weken werden opgeroepen, lieten 830.000 niks horen. Hoe krijg je priktwijfelaars toch over de streep?”2

De meeste mensen die een prik gaan halen doen het niet omdat ze zichzelf willen beschermen tegen Covid-19, maar omdat ze willen reizen.

Parool 26 mei“Het is volgens demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) toch waarschijnlijk dat vrij reizen in Europa pas weer mogelijk wordt als iemand volledig is gevaccineerd. In dat geval zal het kabinet zorgen voor een gratis PCR-test voor mensen die op vakantie willen naar het buitenland.”3

Twee keer gevaccineerd, en dan toch nog een PCR test moeten doen?

PCR-test en bij terugkeer in quarantaine

 

AD 27 mei: “Het ministerie zet het reisadvies voor de Zuid-Egeïsche eilanden van Griekenland, waaronder Kos, Mykonos en Rhodos, vanaf komende zondag weer op oranje. Reizigers die al op deze Griekse eilanden verblijven,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: