Onwetenden doden beter

onwetenden-doden-beter

29-05-21 07:43:00,

Onwetenden doden beter

28.05.2021 | www.kla.tv/18879

Is Nagihan psychisch ziek? De vredesband staat op het punt van uitsterven – zonder zijn soliste lijken verdere concerten niet langer mogelijk. In hun zoektocht naar oorzaak en gevolg raken de bandleden verstrikt in een web van samenzweringen en intriges. Daarbij stuiten zij op beangstigende verstrengelingen tussen de geneeskunde, de politiek, de media en de mobiele telefoonindustrie. Is hun vriendschap sterk genoeg om deze reuzen te trotseren? “Onwetenden doden beter” – Deel 2 speelfilmreeks van Kla.TV-oprichter Ivo Sasek.

van is.

Bronnen/Links: Panorama-Film

Onwetenden doden beter

uitzending en toebehoren in de gewenste kwaliteit downloaden:

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: