Professor Bhakdi: als je dit vaccin aan je kind geeft, pleeg je een misdaad

professor-bhakdi:-als-je-dit-vaccin-aan-je-kind-geeft,-pleeg-je-een-misdaad

29-05-21 09:59:00,

Homepagina » Mens en Dier » Professor Bhakdi: als je dit vaccin aan je kind geeft, pleeg je een misdaad

Foto: Sucharit Bhakdi (Screenshot Rumble/The New American)

in Mens en Dier 29 mei 2021 11:35

Arts en wetenschapper Sucharit Bhakdi waarschuwt al maanden dat de coronaprik leidt tot de vorming van bloedstolsels. Die kun je niet zien, maar wel voelen, zegt hij in onderstaand filmpje. Als ze zich in je brein vormen, krijg je zware hoofdpijn, word je misselijk, moet je overgeven en kun je verlamd raken. Veel mensen hebben melding gemaakt van deze bijwerkingen.

Wetenschappers kunnen achterhalen of je bloedstolsels hebt door de D-dimeerwaarde te controleren. Een normale D-dimeerwaarde geeft aan dat het onwaarschijnlijk is dat er een stolsel in het lichaam aanwezig is. Een verhoogde waarde van D-dimeer in het bloed kan wijzen op de vorming van een stolsel.

Potentieel dodelijk

Bhakdi wijst erop dat een aantal Duitse artsen de D-dimeerwaarde hebben gemeten bij patiënten voor vaccinatie en dagen na vaccinatie. Ze zijn tot de ontdekking gekomen dat er na coronavaccinatie vaak bloedstolsels gevormd worden, ongeacht het type vaccin.

“Als je de prik neemt, lok je een reactie uit die potentieel dodelijk is,” benadrukt Bhakdi. “Ik adviseer mensen met klem om de prik niet te nemen. Geef hem niet aan kinderen. Als je die prik aan je kind geeft, pleeg je een misdaad.”

“If you give that jab to your child, you are commiting a crime.”
— PROFESSOR SUCHARIT BHAKDI
🎖️ Professor Emeritus of Microbiology at the University of Mainz
🎖️ Order of Merit of Rhineland-Palatinate
🎖️ Aronson Prize for achievements in Microbiology and Immunology pic.twitter.com/oj6WNtWRXd

— Wake Up From COVID (@wakeupfromcovid) May 28, 2021

4.9 19 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

© Copyright (c) NineForNews.nl

Lees meer over:
Bhakdi bloedstolsels coronavaccinatie Duitsland vaccin

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: