Showproces Milieumaffia/Staat versus Shell/Staat (SDG16) – Interessante Tijden

showproces-milieumaffia/staat-versus-shell/staat-(sdg16)-–-interessante-tijden

29-05-21 07:43:00,

Jaarverslag Milieudefensie

Het door het Ministerie van Buitenlandse Zaken/ontwikkelingshulp jaarlijks met 10 miljoen euro  in de lucht gehouden Milieudefensie, dus ‘De Overheid’ wint nu bij een ander loket van de overheid, De Rechtbank/D66 haar klimaatzaak.

Net als het door de overheid gefinancierde Urgenda eerder, die ‘gelijk’ kreeg van hun inmiddels beruchte Avondklokrechter/D66’er Marie Tan de Sonneville. De Milieumaffia is een loket van de ambtenarij die de 2030 Agenda van Rutte/Kaag doordrukt. De Staat in handen van de linkse maffia wint dus steeds van zichzelf, met ‘de burger’ en de resterende vrije middenklasse op het menu. Die krijgt de CO2-rekening.

Voor Milieudefensie een waar subsidie-bonanza van het Ministerie van Buitenlandse Zaken

De Waddenvereniging kraait victorie in het andere universum, daar waar De Leugen regeert:

Een historische uitspraak in de klimaatzaak tegen Shell: de oliemaatschappij moet van de rechter veel meer doen om gevaarlijke klimaatverandering te voorkomen. Directeur Lutz Jacobi: “Het is nu duidelijk dat Shell wel degelijk verplichtingen heeft om haar CO2-uitstoot te reduceren. De gevolgen van klimaatverandering zijn voor de natuur en inwoners van het waddengebied een reële bedreiging.”

‘aansluiten bij Milieudefensie’, ze kregen via Milieudefensie al subsidies

Public Interest Litigation: subsidieclubs/activist-ambtenarij claimen uw belang te behartigen
Niet De Staat der Nederlanden verloor bij Urgenda, noch verliest Shell nu tegen Milieudefensie. De enige verliezers, dat is de resterende zelfstandige middenklasse die de rekening krijgt. Een verdubbelde energierekening voor 2030 en een halvering van bewegingsvrijheid. Dat is wat 55% papieren CO2-reductie voor 2030 in de praktijk namelijk behelst, met bewuste energiesabotage, waarin je ‘duurzame’ energie beperkt tot een politieke definitie: wind, zon en gekapte bomen.

Het zelfde Both Ends dat door het Ministerie van BUZA in de lucht wordt gehouden, doet ook mee met Milieudefensie haar klimaatzaak. Kortom: complotpraktijk, zo werkt ‘Links’ onderling samen, van politici en academici tot ambtenarij en rechterlijke macht. Peter Siebelt heeft die gelaagdheid van de linkse beweging als ‘Spekkoek’ mooi omschreven in zijn boek ‘Eco Nostra’

De Milieumaffia.

De machtsovername door ‘links’

Vergelijk het gemak en de eenvoud waarmee zij jaarlijks honderden miljoenen euro’s marketinggelden van De Staat en haar gunstelingen krijgen, nu eens met de moeite die ondernemers krijgen om zelfs maar de helft van hun inkomstenderving door coronamaatregelen vergoed te krijgen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: