Ziekenhuis door 117 werknemers aangeklaagd wegens eis van COVID-vaccin om te werken: “Schendt de Code van Neurenberg” – Frontnieuws

ziekenhuis-door-117-werknemers-aangeklaagd-wegens-eis-van-covid-vaccin-om-te-werken:-“schendt-de-code-van-neurenberg”-–-frontnieuws

29-05-21 07:51:00, © Metropolitan Transportation Authority of the State of New York / Flickr (CC BY 2.0) Een ziekenhuis in Texas, VS, wordt aangeklaagd door een groep van meer dan 100 medische werknemers die beweren dat een vereiste om COVID-19 vaccins te ontvangen hen dwingt “menselijke proefkonijnen te zijn”, bericht newsweek.com.

De overgrote meerderheid van de werknemers van Houston Methodist is al ingeënt tegen het virus, terwijl het ziekenhuis een deadline van 7 juni heeft gesteld voor achterblijvers om zich in te laten enten of het risico te lopen hun baan te verliezen.

Advocaat Jared Woodfill zegt dat hij een groep van 117 werknemers vertegenwoordigt die het ziekenhuis aanklagen voor “het illegaal verplichten van haar werknemers om zich te laten injecteren met een experimenteel vaccin als een voorwaarde voor het dienstverband”, volgens een verslag van vrijdag van de lokale ABC-zender KTRK.

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de Verenigde Staten, dwingt een werkgever een werknemer om deel te nemen aan een experimenteel vaccin als voorwaarde voor het voortzetten van het dienstverband, aldus de aanklacht.

In de aanklacht wordt beweerd dat het ziekenhuis de Code van Neurenberg schendt met het vaccinmandaat, waarbij medisch personeel dat verplicht wordt om op grote schaal gebruikte vaccins te nemen die door de Food and Drug Administration zijn goedgekeurd voor gebruik in noodsituaties, wordt vergeleken met Joden en anderen die leden als slachtoffers van barbaarse medische experimenten in Nazi-Duitsland.

Sinds 2009 eist Houston Methodist van zijn werknemers dat ze kiezen tussen zich laten vaccineren tegen de griep of elders werk zoeken. Verpleegster Jennifer Bridges, die al meer dan zes jaar voor het ziekenhuis werkt, verklaarde vorige maand een rechtszaak aan te spannen over het COVID-19-mandaat.

Het is niet normaal dat we gedwongen worden om iets in te spuiten waar we ons niet prettig bij voelen. Ik denk dat onze rechten als mens belangrijker zijn dan het behouden van die baan. Als ik dan op de zwarte lijst word gezet, is dat ervoor nodig. Ik ga op zoek naar een andere vorm van werk, vertelde Bridges in april aan CBS. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bizar fenomeen: Ongevaccineerden worden Ziek als ze in de buurt zijn van de COVID Gevaccineerden

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: