De vele manieren waarop COVID-vaccins uw gezondheid kunnen schaden – Frontnieuws

de-vele-manieren-waarop-covid-vaccins-uw-gezondheid-kunnen-schaden-–-frontnieuws

30-05-21 04:07:00, In dit interview leggen Stephanie Seneff, Ph.D., en Judy Mikovits, Ph.D., een dream-team in termen van diep inzicht in de wetenschappelijke details, de problemen uit die zij zien met op genen gebaseerde COVID-19 vaccins. Er is een lading zeer nuttige technische informatie die u kunt gebruiken om uw verzet tegen deze gevaarlijke vaccins te verdedigen, schrijft Dr. Joseph Mercola.

Het spike-eiwit is het biowapen

Zoals Mikovits opmerkt, weten we nu dat de ergste symptomen van COVID-19 worden veroorzaakt door het SARS-CoV-2 spike-eiwit, en dat is precies datgene wat deze op genen gebaseerde vaccins uw lichaam opdragen te maken. Maar het is nog veel erger, want de vaccins zorgen er niet voor dat uw lichaam hetzelfde spike-eiwit als SARS-CoV-2 aanmaakt, maar een dat genetisch gemodificeerd is, waardoor het veel giftiger is. Het is dus geen wonder dat het misgaat.

“De SARS-CoV-2 infectie was nooit wat ze zeiden dat het was. Er was asymptomatisch geen besmetting. Het is een apenvirus dat uit een apencellijn komt en dat is het probleem, maar het spike-eiwit is duidelijk de oorzaak van de ziekte.

Dus je hebt zojuist de envelop van HIV geïnjecteerd gekregen … een syncytine gammaretrovirus-envelop en een SARS S2-receptorbindend domein. Dat is geen vaccin. Het is de ziekteverwekkende stof. Het is een biowapen. Dus nu produceren je cellen allemaal dat biowapen en ga je de aangeboren immuniteit uitschakelen, NK [natural killer] cellen en dendritische cellen …

Je gaat je witte bloedcellen verstoren, je immuunrespons. Je gaat in elke cel van je lichaam een anti-inflammatoire cytokine signaal aanzetten. Het put het vermogen van je NK cellen uit om geïnfecteerde cellen te bepalen. Het is de nachtmerrie die we voorspeld hadden”, zegt Mikovits.

Het Spike Eiwit dat in je lichaam wordt geproduceerd is uiterst onnatuurlijk

In haar artikel, “Worse Than The Diseas: Reviewing Some Possible Unintended Consequences of mRNA Vaccines Against COVID-19,” gepubliceerd in het International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research in samenwerking met Dr. Greg Nigh, legt Seneff uit dat een belangrijk deel van het probleem is dat, terwijl het natuurlijke spike-eiwit slecht is, het spike-eiwit dat uw lichaam produceert als reactie op het vaccin nog slechter is.

De reden hiervoor is dat het synthetische RNA zodanig is gemanipuleerd dat er een zeer onnatuurlijk spike-eiwit ontstaat dat niet op zichzelf in de cel stort zodra het zich aan de ACE2-receptor hecht,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: