Ivermectin, het medicijn dat COVID heeft verslagen – “De waarheid zal uiteindelijk zegevieren” – Frontnieuws

ivermectin,-het-medicijn-dat-covid-heeft-verslagen-–-“de-waarheid-zal-uiteindelijk-zegevieren”-–-frontnieuws

30-05-21 09:35:00,

Alvorens in te gaan op een fascinerend verhaal over een geneesmiddel genaamd “Ivermectine” en een hoeveelheid van onderzoeken, succesvolle proeven en behandeling voor COVID-19, is er iets te overwegen dat voorop moet staan.

Er is zoveel hype over de vaccins door alle elementen van Big Pharma, overheid en media; en er is zo’n wijdverspreide acceptatie van de hype door miljoenen mensen die het vaccin hebben genomen; is het belangrijk om te overwegen hoe deze gevaccineerde mensen zouden reageren op elk gesprek over een goedkope, veilige en effectieve behandeling nu.

Zoveel mensen hebben het vaccinverhaal gekocht, en zoveel mensen hebben zichzelf blootgesteld aan de risico’s van een niet geteste, niet officieel goedgekeurde experimentele behandeling, dat ze eenvoudigweg niet in staat zullen zijn om enige vorm van waarheid die tegen dat narratief ingaat, toe te geven (of te accepteren). Toegeven dat alternatieve veilige behandelingen de betere optie waren, is toegeven dat je bedrogen bent en jezelf onnodig aan risico’s hebt blootgesteld.

Dat gezegd hebbende is er een opmerkelijk artikel en verhaal over een groep artsen die een COVID-behandelingsprotocol hebben ontwikkeld rond het geneesmiddel Ivermectine. Het verhaal is lang, maar zeker de moeite waard om te lezen.

Mountain Home Magazine Op de ochtend van 18 december 2020, terwijl de nieuwslezer een grimmig New Yorks record voor COVID-19 doden aankondigde en de weerman een witte kerst voorspelde voor Buffalo, reed Judy Smentkiewicz naar huis van een schoonmaakbaantje, opgewonden over de vakantie. Maar haar rug deed zeer, en ze was ongewoon uitgeput. “Ik dacht dat het mijn leeftijd was, tachtig jaar oud zijn en elke dag werken” zegt ze. “Ik heb nooit aan COVID gedacht”.

Judy’s kleine huis in Cheektowaga, net ten oosten van Buffalo, was helemaal klaar voor Kerstmis. Dochter Michelle, die een paar kilometer verderop woont en haar moeder vijf keer per dag spreekt, zette samen met haar dochter de boom en de versieringen en de sneeuwpop op in het voorgazon van oma’s huis, totdat het leek op een scène uit It’s a Wonderful Life. Zoon Michael kwam met zijn vrouw Haley uit Florida om zijn zus te helpen met het koken van het familiediner op kerstavond, meestal voor vijfentwintig personen, maar nu alleen voor de directe familie, met “COVID die alles vormgeeft,” zei Michael.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: