Reiner Fuellmich legt in 2 minuten uit hoe Big Pharma ons voor de gek hield met corona

reiner-fuellmich-legt-in-2-minuten-uit-hoe-big-pharma-ons-voor-de-gek-hield-met-corona

30-05-21 04:08:00,

Homepagina » Mens en Dier » Reiner Fuellmich legt in 2 minuten uit hoe Big Pharma ons voor de gek hield met corona

in Mens en Dier 30 mei 2021 15:00

Ik denk nog steeds dat de PCR-test de echte pandemie is, zei advocaat Reiner Fuellmich vrijdag tijdens de 54e bijeenkomst van zijn coronacommissie, de Corona Ausschuss, in gesprek met arts Simone Gold van America’s Frontline Doctors. Twee voormalige WHO-medewerkers vertelden Fuellmich tot in detail wat er in aanloop naar de ‘coronapandemie’ is gebeurd.

Internationale gezondheidscrisis

In januari 2020 kwam de WHO in spoedzitting bijeen omdat de vaccinmakers erop aandrongen om het coronavirus tot internationale gezondheidscrisis uit te roepen. “Waarom wilden zij dat? De pandemie kon hen niets schelen. Ze konden namelijk alleen door middel van een internationale gezondheidscrisis noodgoedkeuring krijgen voor hun zogenaamde vaccins,” zei hij.

Iedereen in de Europese Commissie weet precies wat er gaande is

In Europa was dat de enige manier om voorwaardelijke goedkeuring te kunnen krijgen. “Die is verleend door de Europese Commissie, die compleet corrupt is,” zei Fuellmich, toevoegende dat iedereen in de commissie precies weet wat er gaande is. En de mensen die niet weten wat er speelt, kan het allemaal niets schelen omdat zij hun bevelen van iemand anders krijgen, zei hij.

Dat is het hele fundament van dit kaartenhuis

In eerste instantie weigerde de WHO een internationale gezondheidscrisis af te kondigen. Twee weken later kwam de WHO opnieuw in spoedzitting bijeen, waarna wél een internationale gezondheidscrisis werd afgekondigd. Waarom? De PCR-test voor corona was inmiddels ontwikkeld, en genereerde duizenden vals-positieven. Die vals-positieven hebben de WHO ertoe aangezet om corona tot internationale gezondheidscrisis uit te roepen. “Dat is het hele fundament van dit kaartenhuis.”

Reiner Füllmich in korte video over chronologische volgorde waarmee big pharma controle over de wereld heeft overgenomen. Uit Sitzung 54 28-5. pic.twitter.com/lP2CrNwkML

— ** Magacamar ** (@carlito9911) May 28, 2021

4.7 38 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: