Worden sterfgevallen van corona weggemoffeld zodat de uitrol van 5G kan door gaan?

worden-sterfgevallen-van-corona-weggemoffeld-zodat-de-uitrol-van-5g-kan-door-gaan?

30-05-21 09:36:00,

Of nog duidelijker: ‘ is het coronavirus bedacht om bij iedereen een nanochip te injecteren? Zodat iedereen te volgen is met de 5G-straling? Is het een enigszins uit de hand gelopen bedoeling van het virus of is het wel de bedoeling van alle sterfgevallen? Zijn er teveel mensen volgens sommigen? Of is het coronavirus ontwikkeld om mensen een vaccinatie te geven? Een vaccinatie met een nanochip; https://www.icthealth.nl/blog/nano-vaccins-en-medicijnkoeriers-klein-maar-fijn/ , zodat iedereen te volgen is? Wordt elk mens zo een cyborg, een fysieke samensmelting van mens en machine?

Meer dan 50 sterfgevallen
Normaal gesproken wordt een medicijn door de Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond Food and Drug Administration (FDA) van de markt gehaald wanneer er meer dan 50 sterfgevallen optreden. Toen men tijdens de grieppandemie van 1976 begon met vaccineren, vielen er 25 doden in de VS, waarna het vaccinatieprogramma werd stopgezet. In enkele maanden tijd zijn er in 2020 al 2602 Amerikanen overleden na de coronavaccinatie. “Dat is ongekend,” zegt professor Peter McCullough van de Texas A&M-universiteit in een interview met The New American. “Toch gaat men onverstoord door met prikken”. Dat stinkt! Dat geeft reden tot wantrouwen!

* Professor P. McCullough is een gerenommeerde internist, cardioloog, hoofdredacteur van een medisch tijdschrift en schrijver van meer dan 1000 wetenschappelijke artikelen.

Topje van de ijsberg?
Er zijn inmiddels een recordaantal mensen overleden na vaccinatie en elke dag doen zich nieuwe sterfgevallen voor, benadrukt McCullough. Daarnaast hebben de vaccins geleid tot vele ziekenhuisopnames. Waarom wordt er geen stop gezet op deze vaccinatie?  Is het controle willen hebben op de mens hebben d.m.v. een nanochip in de vaccinatie? Het lijkt het wel erg veel op!

Nanochips in vaccinatie al voorspeld in 2015
Een wijdverspreide theorie is dat Microsoftmiljardair Bill Gates achter het coronavirus zit. Hij zou met ‘zijn’ coronavaccin, nanochips willen inbrengen bij mensen. Die chips zouden geactiveerd worden door 5G-golven, waardoor mensen gevolgd kunnen worden.

In 2015 had de miljardair namelijk al voorspeld dat de volgende ‘oorlog’ het gevaar van een virus zal zijn waarbij je al besmettelijk bent terwijl je nog in het vliegtuig of bij een concert bent. Dat in tegenstelling tot bijvoorbeeld ebola*, waar je pas besmettelijk wordt als je echt al heel ziek bent.

*Nog altijd is niet precies duidelijk welke dieren het ebolavirus bij zich dragen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: