Facebook sluit zich aan bij Big Pharma om terughoudendheid voor vaccins te bestrijden – Frontnieuws

facebook-sluit-zich-aan-bij-big-pharma-om-terughoudendheid-voor-vaccins-te-bestrijden-–-frontnieuws

31-05-21 01:38:00,

Als u actief bent op Facebook, moet u weten dat ze in de gaten houden wat u post. Zelfs het eerlijk delen van gevoelens over de vaccins of persoonlijke verslagen van bijwerkingen van vaccins kunnen een geheime ‘VH’ score krijgen die bepaalt of ze worden verwijderd, gedegradeerd of met rust gelaten, zelfs als ze feitelijk correct zijn, schrijft Dr. Joseph Mercola.

Op 24 mei 2021 heeft Project Veritas een video-interview vrijgegeven met twee insider-klokkenluiders van Facebook – een technicus van een datacentrum en een technicus van een datacentrumfaciliteit – die naar voren zijn gekomen met interne documenten waaruit blijkt hoe het social media-platform wetenschap en medische feiten onderdrukt in de naam van het bestrijden van “vaccine hesitancy” (“vaccin aarzelende”) berichten.

Facebook heeft onlangs een bètatest uitgerold die is ontworpen om negatieve informatie over vaccins te censureren – ongeacht de waarheidsgetrouwheid ervan – met het doel om dit censuurprogramma uiteindelijk in alle landen uit te rollen, in zoveel mogelijk talen.

De documenten bewijzen dat Facebook werkt namens Big Pharma en in coördinatie met de Amerikaanse gezondheidsautoriteit Centers for Disease Control en de Wereldgezondheidsorganisatie om het valse narratief te beschermen en te verspreiden dat COVID-19 vaccins veilig en effectief zijn voor iedereen. Het platform verbergt zelfs berichten waarin mensen die de injecties nemen, vertellen over hun bijwerkingen.

Vaccine Hesitancy commentaar onderdrukking

Volgens de interne documenten is Facebook een nieuw algoritme aan het beta-testen dat gebruikers die tegenargumenten plaatsen over vaccins indeelt in “vaccine hesitancy” (VH) niveaus. De gebruikers krijgen in het geheim een “VH-score” toegewezen die bepaalt of hun berichten en commentaren worden verwijderd, gedegradeerd of met rust gelaten – ongeacht of ze feitelijk juist zijn. Volgens Project Veritas:

“De insider … onthulde dat de techgigant de ‘test’ uitvoerde op 1,5% van zijn 3,8 miljard gebruikers met de focus op de commentaarsecties op ‘gezaghebbende gezondheidspagina’s.’ Ze proberen deze inhoud te controleren voordat het op je pagina komt, voordat je het zelfs maar ziet,’ zei de insider.

Het verklaarde doel van deze functie is om “blootstelling van de gebruiker aan VH opmerkingen drastisch te verminderen. Een ander doel van het programma is om een afname van andere betrokkenheid van VH opmerkingen met inbegrip van het maken, likes,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: