Google verwijdert bevindingen van befaamde artsen over effectieve medicijnen tegen COVID – Arts vecht terug – Frontnieuws

google-verwijdert-bevindingen-van-befaamde-artsen-over-effectieve-medicijnen-tegen-covid-–-arts-vecht-terug-–-frontnieuws

31-05-21 10:11:00, In plaats van burgers in staat te stellen alle informatie af te wegen en hun eigen mening te vormen, proberen Google en hun linkse bondgenoten relevante informatie van vooraanstaande artsen te verbergen.

Een gerenommeerde arts vecht terug nadat Google moedwillig zijn werk over effectieve Coronavirus-behandelingen heeft verwijderd. Westerse regeringen hebben enorme bedragen gestoken in het op de markt brengen van een vaccin voor het Coronavirus, en misschien nog wel meer in het proberen te overtuigen dat iedereen het moet nemen. Er is geen ruimte voor alternatieven.

In de onderstaande krachtige video klaagt Dr. Peter McCullough Google aan voor het onderdrukken van solide, collegiale getoetst (peer reviewed) wetenschap over de effectiviteit van vroegtijdige behandeling van het Coronavirus. McCullough, de meest gepubliceerde internist en cardioloog ter wereld, legt duidelijk de voordelen uit van het gebruik van beschikbare, goedkope en zeer effectieve medicijnen waarvan de werking is bewezen en die als zodanig peer reviewed zijn gepubliceerd in medische tijdschriften.

Toen Dr. McCullough een YouTube video publiceerde met drie dia’s uit zijn peer-reviewed artikel over verschillende vroege behandelingen voor Covid, zoals Hydroxychloroquine, Ivermectine, Colchicine, monoklonale antilichamen en andere bewezen veilige en effectieve behandelingen, werd zijn video binnen een paar dagen van YouTube verwijderd wegens het schenden van YouTube’s beleid over toegestane medische informatie. Hoewel hij in zijn video feiten uit peer reviewed rapporten presenteerde.

Dr. McCullough legt in duidelijke bewoordingen uit dat bewezen medicijnen kunnen worden toegepast tegen het Coronavirus, wanneer ze op een bepaalde manier worden voorgeschreven. Als voorbeeld: medicijnen tegen AIDS en kanker is bijvoorbeeld nooit één component getest en vervolgens afgewezen omdat dit niet effectief bleek te zijn toen bekend was dat een combinatie van de medicijnen werkte.

De wetenschap heeft altijd de doeltreffendheid van een behandeling afgewogen tegen de risico’s van het gebruik ervan. Dit werd niet gedaan voor het Coronavirus. Het lijkt erop dat alle wegen naar een gentherapie ‘vaccin’ moeten leiden. En wel met een experimentele technologie die nog nooit eerder bij mensen is gebruikt.

Het volgende bericht verschijnt als men Dr. Peter McCullough’s verklaring durft te delen:

Facebook leidt lezers naar een artikel dat geplaatst is bij AFP France met de titel “Amerikaanse cardioloog maakt valse beweringen over Covid-19 vaccinatie”, door de in Parijs woonachtige, 30-jarige, niet-arts Rémi Banet,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: