Je verdere leven in lockdown door de draadloze communicatie!?

je-verdere-leven-in-lockdown-door-de-draadloze-communicatie!?

31-05-21 10:20:00,

De corona lockdown gaat langzaam op zijn eind. Maar stel je voor dat je altijd in een lockdown blijft. Nooit meer het vrije leven terug dat je zo lief hebt. Dat je nooit meer op je werk kunt zijn en ontslag moet nemen, dat je moet verhuizen omdat je onder een kerktoren woont met 2G 900 megahertz (MHz) masten voor de mobiele communicatie, dat je nooit meer op vakantie kunt, of uit eten, een avondje naar vrienden of heerlijk genieten kunt van de natuur. Hoe zou jij daar mee omgaan? Een lockdown zoals wereldwijd gebeurde in 2020/2021 maar dan blijvend?

Er zijn mensen waar dat al jaren voor geldt, die al jaren in een lockdown zitten en waarvoor dat ook in de toekomst blijft gelden als het zo doorgaat met de uitrol van de kunstmatige draadloze communicatie. Mensen voor wie de ‘gewone’ dingen al jaren niet meer gewoon omdat ze langzaam steeds meer pijn en lichamelijk ongemak krijgen als ze naar het werk zijn, of gewoon fietsen, wandelen, naar de supermarkt gaan of bij iemand op bezoek gaan doordat overal kunstmatige straling is. Straling of elektromagnetische velden van de antennemasten, wifi of Internet der Dingen (IoT). Ondanks alle bescherming zoals een stralingswerende hoodie, geen draadloos zelf, afgeschermde woning en niet bij een antenne-installatie woont of naaste buren met draadloze apparaten. Eerst diegene die de pech hebben om onder een 2G of 3G antennemast voor draadloze communicatie te wonen en in 2022 komt iedereen onder een 5G-mastje te wonen (slimm cell). Stopt het leven dan ook na verloop van tijd voor heel veel mensen? Bij mij duurde het 3,5 jaar na een verhuizing in 2003 onder een kerktoren met achteraf (niemand had ons dat verteld) drie 2G-900 megahertz (MHz) antennemasten, toen twee van mijn gezinsleden enorme klachten kregen. Lichamelijke en pijnlijke klachten en we moesten daar onder de kerktoren met zijn ‘stralende’ en ziekmakende toren weg! Dag droomhuis!

Lichamelijke klachten door alle draadloos
Naar schatting 5% tot 10% (officiële cijfers zijn er niet, maar volgens mij meer dan 50% tot 90%) mensen in Nederland zijn gevoelig tot ernstig gevoelig voor elektromagnetische velden (straling) van alle draadloze toepassingen, zoals o.a. de zendmasten, wifi, mobieltjes, DECT-telefoons, Internet der Dingen (IoT) en DECT-babyfoons en alle draadloze gadgets. Deze onnatuurlijke straling veroorzaakt gezondheidsklachten die langzaam duidelijk maken dat de emmer vol zit en overloopt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: