Op naar een parallelle samenleving zonder leiders, maar met zelfvertrouwen – De Lange Mars Plus

op-naar-een-parallelle-samenleving-zonder-leiders,-maar-met-zelfvertrouwen-–-de-lange-mars-plus

31-05-21 10:36:00,

We strijden tegen de C.maatregelen, tegen de testwet. We praten over een parallelle samenleving weg van de onderdrukking en viruswaanzin. We waarschuwen onze medemens voor de vaccinaties en demissionaire dictators Rutte & Co. Toch vergeten we het voornaamste terwijl dat de werkelijke oorzaak is van al deze ellende.

Symptomen

Het is ons vanaf peuterspeelzaal en kleuterschool ingeprent. Pak het symptoom aan. Als iets niet goed is, dan pak je dat aan. Dan ga je er tegenin of je bespreekt het in het poldermodel onder het motto “Samen komen we eruit.”. Het probleem dat de politiek en oude media ons voorhouden is een kwalijk virus.

Vervolgens komt Rutte met een lange reeks maatregelen hiertegen, met als ultieme symptoombestrijder: het vaccin.

Oorzaak

Vervolgens komt een deel van Nederland hiertegen in verzet. Zij protesteren niet tegen de oorzaak van de maatregelen, maar tegen de maatregelen zelf. Dan handelen we precies zoals ons is geleerd. We gaan tekeer tegen het symptoom, de maatregelen, zonder de oorzaak aan te pakken.

Maar wat is dan de oorzaak van de volgzame rechterlijke macht, die schendingen van de Grondwet in zowel Spoedwet als Testwet vergoelijkt? Waardoor hebben we een parlement van ja-knikkers naar het bewind van Rutte? Hoe komt het dat miljoenen en buiten ons land zelfs miljarden zich laten injecteren met een experimenteel dodelijk virus? (Bron: Tien redenen om geen cvid19 vaccinatie te nemen)

Angst

Veel commentaren wijzen op de angst die de voedingsbodem is. Dankzij die negatieve emotie spelen overheid en corrupte media het klaar om miljoenen zover te krijgen dat zij hun gezondheid op het spel zetten. Angst vermindert het verstandelijke vermogen en stimuleert ons dat wat we hebben aangeleerd te doen. In noodgevallen hebben we al eeuwen geleerd de leiders te volgen of nadat we hen in boosheid hebben afgezet, hun vervangers te gehoorzamen.

Steeds vervingen we het ene kwaad met het andere.

Herhaling

“De geschiedenis herhaalt zich.” Dat is zo’n beroemde zin die helemaal niet klopt. De historie is namelijk geen zelfstandig denkend iets. Nee, het is de mens die steeds dezelfde blunder maakt. “Het gaat steeds verkeerd.” Ook dat is zo’n beruchte uitspraak.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: