Sympathie voor de duivel – CommonSenseTV

sympathie-voor-de-duivel-–-commonsensetv

31-05-21 10:32:00,

Filmpropaganda in Hollywood.

In veel films in Hollywood is sprake van verborgen propaganda. In dit tijdperk van lockdowns en vaccinaties komen 2 films in een ander daglicht te staan: Superman, Man of Steel en Avengers; Infinity War.

Voor mensen die nog maagd zijn in de materie van propaganda ten dienste van de wereldmacht een korte inleiding:

De wereld wordt grotendeels bestuurd door een groep bankiers met veel geld. Zij kiezen de regeringsleiders, ook de EU, en sturen de media aan. Ze doen dit via instellingen als de Councel on Foreign Relations (CFR), de Trilaterale commissie, het WEF, etc. Ze hebben ook old boys network clubjes zoals Skull and Bones, een soort Minerva op steroïden. (1) Ze hebben vaak grote foundations en beslissende aandelen in de grote bedrijven.

De Councel on Foreign relations en de Trilaterale Commissie zijn opgericht door de Rockefellers. Alle grote banken, investeringsmaatschappijen en media zijn in handen van leden van deze CFR en TC en worden dus indirect beïnvloedt door de Rockefellers en hun handlangers.

Voor meer achtergrond-informatie hierover bekijk de documentaire van Tim Gielen (2) of blader door het boek “Government, the biggest scam in History”. (3)

De grote wens van de miljardairs is wereldmacht. Om te voorkomen dat mensen niet doorhebben hoe ze belazerd worden en ze te laten blijven geloven in de illusie, wordt gebruik gemaakt van propaganda via de televisie, kranten en bioscopen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is CFR.png

Ook Hollywood wordt aangestuurd door dit netwerk. Veel films hebben daarom boodschappen als “de overheid is betrouwbaar” en “Amerika is het meest geweldige land in de wereld”.

Zowel Marvell als DC Comics zijn bruikbare en winstgevende propagandakanalen van de elite. De CIA en het Pentagon bemoeien zich vaak intensief met het script om de juiste boodschap te kunnen overbrengen. (4)

Er zijn 2 grote blockbusters waar het de bedoeling lijkt begrip voor de elite te kweken en alvast voor te sorteren op klimaatmaatregelen en vaccins. De bad guys in de films lijken oppervlakkig gezien onsympathiek. Echter hun diepere laag wordt snel helder, in werkelijkheid hebben ze het beste met de wereld of het universum voor. In deze films wordt beoogd sympathie voor de duivel op te roepen. Het gewone volk in de film kan hun diepe inzichten niet doorgronden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: