Vaccin-pest-alarm: Top-vaccin-ontwikkelaar waarschuwt! – door Ivo Sasek

vaccin-pest-alarm:-top-vaccin-ontwikkelaar-waarschuwt!-–-door-ivo-sasek

31-05-21 09:42:00,

Vaccin-pest-alarm: Top-vaccin-ontwikkelaar waarschuwt! – door Ivo Sasek

01.06.2021 | www.kla.tv/18901

Vaccin-pest-alarm: Top-vaccin-ontwikkelaar waarschuwt! – door Ivo Sasek De volgende oproep zou de belangrijkste kunnen zijn, die ik ooit heb gedaan. Het doel van deze toespraak is ook historisch te registreren, wat tot heden, 11 mei 2021, een wereldwijd feit is. Wij richten onze blik eerst op de echte, achter ons liggende gebeurtenissen van Covid 19. En dan concentreren we ons op, wat volgens de meest dringende waarschuwingsoproep van een wereldwijd vooraanstaand viroloog, Geert Vanden Bossche, onmiddellijk op handen is. Dus hier waarschuwt ons niet één of ander onbelangrijk persoon, maar een voormalig groot voorstander van vaccins. Vanden Bossche heeft eerder hoogstpersoonlijk in eerste linie vaccins ontwikkeld. Hij was gedurende lange tijd werkzaam op het gebied van onderzoek naar besmettelijke ziekten en de productie van vaccins voor de farmaceutische industrie, en wel voor bedrijven als Novartis, GlaxoSmithKline, evenals voor de GAVI-organisatie en de Bill and Melinda Gates Foundation. Voor eerder genoemden heeft hij allemaal gewerkt. Toch waarschuwt hij nu, dat de massale vaccinatiecampagnes tegen het coronavirus een wereldwijde absolute catastrofe van epische proporties zullen veroorzaken! Dus geen vermoeden, dat beweert hij. De deskundige wendde zich hieromtrent in een open brief zelfs rechtstreeks tot de WHO. En Vanden Bossche is zo verbijsterd over de huidige vaccinatiemaatregelen, dat hij zelfs de Organisatie van de Verenigde Naties in een dringend appèl heeft opgeroepen, alle vaccinatiecampagnes tegen het coronavirus wereldwijd onmiddellijk stop te zetten. Als dit niet zou gebeuren, zegt hij, zouden vanuit de vaccinatie … welteverstaan: vanuit de vaccinatie veel ergere virusvarianten zich zelfs nog versterken en uiteindelijk massale menselijke sterfgevallen veroorzaken. Luister naar wat deze man zegt! Maar daarover meer aan het eind van mijn uiteenzettingen. Het is nu van het grootste historische belang, dat we de tussenbalans opmaken, en wel, van wat de zogenaamde Covid-pandemie enerzijds, vanaf haar eerste opkomst tot nu, 11 mei 2021, daadwerkelijk heeft aangericht, en anderzijds, wat zij echter net juist niet heeft aangericht. Als de voorspellingen van Vanden Bossche juist zijn en een echte pandemie binnenkort de wereld zal overspoelen als gevolg van de vaccinaties, dan is nu al te voorzien dat de veroorzakers van deze volkenmoord, ik noem ze maar zo, via de massamedia alle niet-gevaccineerden de schuld zullen geven. Er kunnen momenteel niet genoeg aanwijzingen en ik denk ook klachten bij de Openbare Ministeries alom ingediend worden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: