Weer wereldberoemd arts ontmantelt COVID-manipulatie..!

weer-wereldberoemd-arts-ontmantelt-covid-manipulatie.!

01-06-21 02:57:00,

BIZAR…. Waarom hebben artsen, na meer dan een jaar pandemie, nog steeds geen officieel behandelingsprotocol, voor het coronavirus. Waarin opgenomen richtlijnen voor mensen die het vaccin niet zou moeten krijgen. Een heftige uitspraak van een wetenschappelijk medicus, wanneer hij zónder omhaal zegt, dat “er iets mis is gegaan in de wereld” met de behandeling van COVID-19, Professor dr. Peter McCullough, want daar hebben we het hier over, zegt dat hij geen agenda heeft, maar wel ‘diep bezorgd’ is over de wetenschap, de medische literatuur en de onregelmatige reactie op het virus dat bevolkingen ‘in angst, in isolatie en wanhoop heeft gehouden’.

McCullough vroeg zich vervolgens af, waarom de FDA en de grote farmaceutische bedrijven die mensen ‘strikt uitsloten’” van klinische proeven, die ervan ‘verdacht’ werden al op natuurlijke wijze van COVID hersteld te zijn. Mensen dus met natuurlijke antilichamen, maar ook zwangere vrouwen en vrouwen in de vruchtbare leeftijd die werden uitgesloten van de tests. Terwijl zij toch, laat dat duidelijk zijn, een gigantisch deel van de beroepsbevolking in de gezondheidszorg uitmaken.

“Dus als ze niet in aanmerking kwamen voor de gerandomiseerde onderzoeken, en de FDA en de sponsors dachten dat er misschien een probleem was met de veiligheid, of ze hadden geen kans op voordeel, en slechts een kleine kans op deze veiligheidsgebeurtenissen sluiten hen uit. Waarom zouden ze dan nu wel in een onderzoeksprogramma stappen?”

Dr. Peter McCullough richtte zijn aandacht vervolgens op de vraag waarom er zo weinig aandacht is besteed aan vroegtijdige COVID-behandelingen (zoals met de HCQ-mix en Ivermectine) en aan de ‘enorme hoeveelheid angst’ die het virus teweegbracht en door de media (INMIDDELS ALOM TOEGEGEVEN) heftig werd versterkt, door ook vooral maar één zijde van het verhaal te laten horen. “Voor het eerst werden in Amerika artsen en verpleegkundigen geconfronteerd met een ziekte, die ze zelf konden oplopen en waaraan ze konden sterven. “Die angst dreef alles.” 

Zijn advies aan zwangere vrouwen:

“Ik raad hen niet aan het vaccin te nemen. Onverantwoordelijk,
want we hebben geen informatie over de veiligheid én
geen informatie over de werkzaamheid!! Het is in strijd met een eenvoudig principe
van de medische praktijk: ‘Gebruiken geen dingen als we geen signaal van voordeel
of aanvaardbare veiligheid hebben.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: