Wuhan lab verwijderde dossiers waaruit bleek dat Fauci financiering coronavirus-experimenten goedkeurde – DissidentNL

wuhan-lab-verwijderde-dossiers-waaruit-bleek-dat-fauci-financiering-coronavirus-experimenten-goedkeurde-–-dissidentnl

01-06-21 02:50:00,

In maart schrapte het Wuhan Institute of Virology vermeldingen van zijn samenwerking met het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, geleid door Dr. Anthony Fauci. Het schrapte ook beschrijvingen van onderzoek naar de werking van het SARS-virus.

Zoals in verschillende eerdere artikelen is gemeld, heeft het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) – een afdeling van het National Institute of Health (NIH) die sinds 1984 onder leiding staat van Dr. Anthony Fauci – jarenlang subsidies verleend aan de EcoHealth Alliance en anderen voor het verrichten van “gain-of-function”-onderzoek naar coronavirussen, meldt LifeSiteNews.

EcoHealth Alliance heeft op zijn beurt een deel van dit onderzoek uitbesteed aan het Wuhan Institute of Virology (WIV), van waaruit SARS-CoV-2 lijkt te zijn ontstaan. Tijdens een hoorzitting in de Senaat op 11 mei 2021 ondervroeg Sen. Rand Paul Fauci over de financiering door het NIAID van GOF-onderzoek naar vleermuis-coronavirussen, waarvan een deel werd uitgevoerd in het WIV.

Fauci ontkende de beschuldiging en zei: “De NIH heeft nooit, en doet dat nu ook niet, onderzoek naar GOF’s in het Wuhan Instituut gefinancierd.” Het is een merkwaardige ontkenning, gezien het feit dat de NIH’s financiering van dergelijk onderzoek grondig is gedocumenteerd en gemakkelijk dubbel kan worden gecontroleerd.

Als Paul Fauci vraagt of het NIAID Dr. Ralph Baric’s GOF onderzoek heeft gefinancierd, beweert Fauci dat Baric “geen GOF onderzoek doet, en als dat wel zo is, dan is het volgens de richtlijnen en wordt het uitgevoerd in North Carolina.” Paul reageert door te zeggen:

“U denkt niet dat het veranderen van een vleermuisvirus proteïne, dat hij van het Wuhan Instituut kreeg, in het SARS-virus, functieversterking is? U zou in de minderheid zijn, want minstens 200 wetenschappers hebben een verklaring van de Cambridge Working Group ondertekend dat het wel degelijk functieversterking is.”

In de video hierboven bekijkt Jimmy Dore de leugens van Fauci tijdens de hoorzitting in de Senaat. In het Truth in Media rapport hieronder, legt onderzoeksjournalist Ben Swann een deel van het bewijs, dat de oneerlijkheid van Fauci aantoont.

“Wat krankzinnig is aan deze uitwisseling is dat Fauci duidelijk en waarschijnlijk liegt … tegen het Congres, wat een misdaad is … en hij liegt tegen het Amerikaanse publiek,” zegt Swann.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: