Canadese arts uit ziekenhuis ontslagen na uitspraken over bijwerkingen COVID-19 ‘vaccin’ – Frontnieuws

canadese-arts-uit-ziekenhuis-ontslagen-na-uitspraken-over-bijwerkingen-covid-19-‘vaccin’-–-frontnieuws

02-06-21 08:19:00,

Dr. Charles Hoffe zegt dat hij werd geschorst “voor de misdaad van het veroorzaken van ‘vaccin aarzeling’, voor het uitspreken over mijn vaccin-gewonde patiënten”.

De Canadese huisarts zegt dat hij door zijn lokale gezondheidsautoriteit is gestraft omdat hij zijn bezorgdheid uitte over bijwerkingen die hij had waargenomen bij sommige van degenen die in zijn kleine gemeenschap de Moderna COVID-19 injectie hadden gekregen, bericht lifesitenews.com.

“Ik mag niet langer op de eerste hulp werken”, zegt Dr. Charles Hoffe uit Brits-Columbia, bericht een verslag van True North News.

Hoffe voegt eraan toe dat zijn schorsing van de eerste hulp eind april kwam, nadat zijn lokale gezondheidsautoriteit zijn klinische privileges “opschortte” “voor de misdaad van het veroorzaken van ‘vaccin aarzeling,’ voor het uitspreken over mijn vaccin-gewonde patiënten”.

In een brief van 5 april had Hoffe aan Bonnie Henry, de provinciale gezondheidsfunctionaris van British Columbia, geschreven dat hij “behoorlijk gealarmeerd was door het hoge aantal ernstige bijwerkingen van deze nieuwe behandeling”, verwijzend naar Moderna COVID-19 injecties die werden gegeven aan 900 voornamelijk inheemse mensen in Lytton, Brits-Columbia.

Hoffe zegt dat hij de dood van één patiënt had waargenomen, “talrijke” allergische reacties, samen met drie personen met “invaliderende” neurologische neurologische gebreken, gepaard met chronische pijn, die “meer dan 10 weken na hun eerste vaccin” aanhield.

“Kortom, in onze kleine gemeenschap van Lytton, BC, hebben we één dode en drie mensen die blijvend invalide lijken te zijn, na hun eerste dosis van het Moderna vaccin. De leeftijd van de getroffenen varieert van 38 tot 82 jaar”, schreef Hoffe.

Naar aanleiding van zijn brief, zegt Hoffe, mag hij vanwege zijn opvattingen over de COVID-19 injectie niet langer werken op de eerste hulp-afdeling van het St. Bartholomew’s Health Centre. Hij kan nog wel in zijn privépraktijk werken.

“Ik mag nog steeds patiënten zien in mijn privépraktijk, die niet onder de jurisdictie van de Interior Health autoriteit valt”, zegt Hoffe. Het verlies van de mogelijkheid om op de eerste hulp te werken heeft ertoe geleid dat zijn inkomen met de helft is gedaald, wat volgens hem “de prijs is voor het opkomen voor de veiligheid van mijn patiënten”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: