Covid “Vaccins”: Een falend beleid – Frontnieuws

covid-“vaccins”:-een-falend-beleid-–-frontnieuws

02-06-21 04:26:00, © Ali RazaPxHere (Public Domain) Op 20 april heeft The Lancet een analyse gepubliceerd over de doeltreffendheid van de Covid-injecties. Deze analyse ondersteunt de conclusies van mijn eerdere analyse. Dat wil zeggen: de Covid-injecties zijn NIET “95% doeltreffend”, schrijft Dr Sadaf Gilani.

Afgezien van de lauwe taal van de analisten, die in wetenschappelijk jargon is gegoten, is de grafiek die verschijnt nogal opzienbarend. Zoals vaak het geval is, zit de duivel in de details, in dit geval het verschil tussen relatieve risicovermindering en absolute risicovermindering. (Zie voor meer informatie over deze meeteenheden mijn artikel hier).

Relatieve risicovermindering (RRR) en Number Needed to Vaccinate (NNV) voor de voornaamste Covid-“vaccins” (Bron: The Lancet)

Uit de “absolute risicovermindering” kan men het “aantal te vaccineren personen” berekenen dat ongeveer aangeeft hoeveel mensen moeten worden geïnjecteerd om hypothetisch slechts één persoon te beschermen. Het is een metriek die iedereen moet begrijpen voordat hij of zij de Covid-injectie neemt.

Hieronder staan de NNV-metriek (Numbers Needed to Vaccinate) voor Covid-“vaccins”:

Aantal dat moet worden gevaccineerd (NNV) = 1/Absolute risicovermindering

Voor Pfizer wordt dit aantal geschat op 119. Dit betekent dat 119 mensen moeten worden geïnjecteerd om een “Covid”-geval bij één persoon te verminderen. Dat betekent dat 118 van die mensen (potentiële) risico’s liepen zonder enig voordeel.

Sommige schattingen zijn zelfs nog hoger, volgens The Lancet suggereren gegevens van de uitrol door Pfizer in Israël een NNV van 217!

Deze NNV-cijfers zijn waarschijnlijk onderschattingen, aangezien er sprake is van aanzienlijke vertroebeling van de proefgegevens. De werkelijke werkzaamheid is waarschijnlijk zelfs minder dan 1%, aangezien sommige van de geïnjecteerde groepen die ziek werden met “Covid-achtige symptomen” ten onrechte als bijwerkingen werden bestempeld, en niet als potentiële doorbraakinfecties.

Bij de gelukkige 0,84% van de mensen die hypothetisch van het “vaccin” hebben geprofiteerd, zijn ook de bijwerkingen niet meegerekend. Bijwerkingen van de injecties worden niet meegerekend bij het meten van de werkzaamheid. Met andere woorden, veiligheid en werkzaamheid zijn totaal verschillende overwegingen. Zo is het mogelijk dat zelfs een doeltreffende behandeling niet veilig is als het risico op schade groot is.

Dit “vaccin”-experiment is nog maar een paar maanden oud, maar volgens het passieve VAERS-rapportagesysteem in de VS is het aantal sterfgevallen als gevolg van Covid-injecties nu al groter dan het aantal sterfgevallen als gevolg van alle andere vaccins samen in de afgelopen 21 jaar,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: