Dr. McCullough: “Ik kan géén vaccinaties meer aanbevelen aan mijn patiënten.” – CommonSenseTV

dr-mccullough:-“ik-kan-geen-vaccinaties-meer-aanbevelen-aan-mijn-patienten.”-–-commonsensetv

02-06-21 04:38:00, Vaccinatie-doden

In de medische wereld zelf zijn er waarschijnlijk meer mensen die weten dat dit vaccin “niet klopt” en dat er hier iets heel anders speelt.

Dat is ook geen rocket-science. Dat zien we allemaal. Je kunt het bijvoorbeeld al afmeten aan de beroemdheden. Waar er aan corona geen enkele bekende persoon overleed WERELDWIJD, behalve een vergezochte enkeling met altijd HEFTIGE aandoeningen op de achtergrond, vallen ze nu vrijwel wekelijks door de vaccins. Alle leeftijden. Alle lagen van de samenleving. 86% van de kinderen krijgen bijwerkingen En we spreken dagelijks over vaccindoden nu.

Een vaccin met duidelijke gevaren en onbekendheid over wat het op lange termijn aan schade aan kan richten en waar je dood aan kunt gaan dat je neemt tegen iets waar je vrijwel niet direct aan dood kunt gaan. En het vaccin werkt ook niet want op de één of andere manier moeten de gevaccineerden voor de niet-gevaccineerden uitkijken en worden laatstgenoemde behandeld alsof ze de pest hebben. Hen wordt rechten afgenomen.

Dan nog de over the top propaganda voor deze vaccins met loterijen waarmee je miljoenen kunt winnen als je je maar laat injecteren, gratis friet om kinderen te lokken een aantoonbare levensbedreigende spuit te nemen terwijl ze nog een heel leven voor zich hebben voordat ze ook maar een schijn van kans hebben om aan zo´n virus dood te gaan.

Een belachelijk verhaal! Maar het wordt geloofd. Mensen zijn totaal gehersenspoeld. Had je dezelfde mensen in 2019 ditzelfde verhaal voorgelegd, dan hadden ze waarschijnlijk, net als ons, ook gezegd: “Ja, hèhè. Dat is logisch. Daar klopt niets van.”

Wat de media en angstverhalen van politici al niet kunnen doen met een mens.

Medische wereld staat op tegen vaccinatie-experiment

Gelukkig staan er vanaf het begin af aan al mensen op tegen deze waanzin, maar ze worden overal verwijderd. Een extra belletje dat zou moeten gaan rinkelen.

Volgens mij is het de plicht van iedere arts om duidelijk uit te leggen wat dit vaccin precies inhoudt en wat de eventuele gevaren zijn.

Daarbij denk ik dat vele medici zelf niet eens weten wat er exact in die vaccins zit. Om dan toch die spuit te (laten) geven zou tegen hun eed in gaan.

Er zijn waarschijnlijk,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: