Verandert het menselijk DNA door het corona-vaccin onder invloed van 5G?

verandert-het-menselijk-dna-door-het-corona-vaccin-onder-invloed-van-5g?

02-06-21 08:30:00,

Coronavaccin niet zonder gevaar
De mens is een levend proefkonijn door een mRNA-vaccinatie (RNA is Ribonucleïnezuur, m is van messenger) tegen de Covid-19 pandemie geïnjecteerd te krijgen, vindt Dr. Madej Bevindt. Madej leidde 19 jaar lang twee klinieken in de Verenigde Staten. 

Het coronavaccin is volgens Madej niet zonder gevaar, omdat de ontwikkelaars gebruikmaken van nieuwe technologieën zoals 5G waar nog maar heel weinig over bekend is. Ze luidde de alarmklok maar werd gecensureerd door YouTube en verwijderd door factcheckers: https://stralingsleed.nl/blog/factcheckers-verwijderen-mogelijk-de-waarheid/. “Mensen moeten weten dat vele vaccins geen veilig vaccins zijn,” zegt ze. Maar verschillende zienswijze bestaan er met een ander inzicht die andere inzichten (niet gewenste) verwijderen.  Madej verwacht door de corona vaccinatie: “ juist meer sterfte en meer aandoeningen als gevolg van het vaccin. Ze knoeien met het RNA (Ribonucleïnezuur) en het DNA (Desoxyribonucleïnezuur), stukjes van de genen van de mens. Dat kan op termijn resulteren in kankers, mutagenen en in auto-immuunziektes. Mensen moeten weten dat we ons midden in een experiment bevinden. We weten niet wat er gaat gebeuren. Dit vaccin maakt gebruik van een technologie die transfectie* heet. Dat is dezelfde technologie die ze gebruiken voor genetisch gemodificeerde organismen. Genetisch aangepaste groentes en fruitsoorten zijn niet gezond, dus een lichaam ook niet”.

Onder invloed van 5G is dit mogelijk en is de mensheid gewoon een proefkonijn omdat 5G niet is getest is op de mens, flora en fauna. Bovendien is 2G, 3G en 4G niet getest op biologische lichamelijke invloeden maar alleen op het thermisch (opwarm)-effect.

*Transfectie is het veranderen van het genetisch materiaal van een cel door het toevoegen van nieuw DNA.

RNA en mNRA
Ribonucleïnezuur, vaak afgekort als RNA, is een biologisch macro-molecuul dat essentieel is voor de regeling van cellulaire processen in alle bekende levensvormen. RNA lijkt qua chemische structuur sterk op DNA en net als DNA is RNA opgebouwd uit een lange keten van nucleotiden (bouwstenen). RNA en DNA behoren hierdoor beide tot de nucleïnezuren (aan elkaar geschakelde bouwstenen).  

Messenger-RNA (mRNA) vaccins zoals BioNTech/Pfizer en Moderna
Messenger-RNA (mRNA)* vaccins zijn gemaakt met een nieuwe technologie die onder andere berust op genetische technieken. Na vaststelling van een genoom9 virus)sequentie (een gnoom omvat al het genetisch materiaal) van een nieuw virus kan met genetische technieken een effectief vaccin worden geproduceerd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: