Huiveringwekkende studie toont aan dat mRNA-vaccin nanodeeltjes door het hele lichaam circuleren – Frontnieuws

huiveringwekkende-studie-toont-aan-dat-mrna-vaccin-nanodeeltjes-door-het-hele-lichaam-circuleren-–-frontnieuws

03-06-21 01:33:00, Nieuw onderzoek, uitgevoerd in Japan, toont aan dat Lipid NanoParticles (LNPs) die de mRNA-code bevatten, na vaccinatie op grote schaal door het lichaam circuleren en de hersenen, milt, dikke darm, hart, lever, longen en andere organen bereiken.

Het is niet verrassend dat alles wat het establishment ons heeft verteld over COVID-vaccins een berekende leugen is geweest. Een van de grootste en meest verraderlijke leugens is dat “mRNA vaccin injecties in de arm blijven en geen nanodeeltjes door het lichaam laten circuleren”. Nu weten we dat dit een totale leugen is, aangezien uit nieuw onderzoek in Japan blijkt dat Lipide NanoParticles (LNPs) die de mRNA-code bevatten, na vaccinatie op grote schaal door het lichaam circuleren en de hersenen, milt, dikke darm, hart, lever, longen en andere organen bereiken.

Het onderzoeksartikel, oorspronkelijk geschreven in het Japans en automatisch vertaald in het Engels, is te vinden onder deze link op de server van Natural News (PDF).

De studie, “Pfizer confidential” (“Pfizer vertrouwelijk”) genaamd, staat bekend als een bio-distributie studie die luciferase enzymen en radio-isotoop markers gebruikt om de distributie van Pfizer’s mRNA LNP’s in het lichaam nauwkeurig te volgen. De bevindingen zouden ertoe moeten leiden dat de gezondheidsautoriteiten onmiddellijk alle mRNA-vaccins van de markt haalt.

SARS-CoV-2 mRNA-vaccin (BNT162, PF-07302048)

2.6.4 Samenvatting van de farmacokinetische studie

De studie onthult hoe mRNA-LNP’s in het lichaam worden verspreid, en zelfs de eierstokken en teelballen aantasten, wat enorme vragen oproept over de vruchtbaarheid bij degenen die mRNA-vaccin injecties krijgen. De volgende afbeelding toont de massa NLP’s (in microgram) die in elk orgaan na mRNA-vaccinatie wordt aangetroffen. Merkt u op hoe het de bijnieren aanvalt?

Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ is

Een pro-vaccin arts genaamd Dr. Byram W. Bridle, PhD. werd geïnterviewd door Alex Pierson in de “On Point” podcast. Dat interview staat ook op Brighteon.com en wordt hier getoond. Het duurt ongeveer 9 minuten:

In het interview. Dr. Bridle zegt de volgende verbluffende dingen. Onthoud, terwijl u dit leest, dat Dr. Bridle 100% pro-vaccin is en geen kritiek heeft op andere vaccins:

…het spike-eiwit, op zichzelf, is bijna geheel verantwoordelijk voor de schade aan het cardiovasculaire systeem.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: