Moedige non waarschuwt mensen weg te blijven van COVID-injectie, noemt talrijke sterfgevallen en ernstige letsels – Frontnieuws

moedige-non-waarschuwt-mensen-weg-te-blijven-van-covid-injectie,-noemt-talrijke-sterfgevallen-en-ernstige-letsels-–-frontnieuws

03-06-21 08:18:00, “Sinds januari is mij gevraagd te bidden voor 50 mensen die zijn overleden na de COVID-injectie. Uiteindelijk gaat het in deze crisis om de strijd tussen goed en kwaad, en wat op het spel staat zijn zielen”.

Afgelopen weekend werden anti-lockdown demonstranten in Londen, Groot-Brittannië, verwelkomd door katholieke nonnen uit het historische Tyburn klooster, waarvan er een onthulde dat haar was gevraagd om te bidden voor “50 mensen die zijn overleden” na de ontvangst van COVID-19 experimentele vaccins. De dappere non gaf later een e-mail interview aan lifesitenews.com, waarin ze schokkende details geeft over de incidenten die voor de gebeden van het klooster waren toevertrouwd, en ze dringt er bij de mensen op aan om hoop te hebben en hun gebedsleven te versterken in het aangezicht van een wat uiteindelijk een “strijd tussen goed en kwaad” is.

In Londen werden de demonstranten van Unite for Freedom, die protesteerden tegen de restricties vanwege het coronavirus en tegen de vaccinpaspoorten, begroet door een groep aanmoedigende nonnen toen ze langs Marble Arch liepen.

Een van de zusters, Moeder Marilla, de Moeder-Overste, sprak de demonstranten toe en moedigde hen aan terwijl ze door de straten van de hoofdstad marcheerden.

“Jullie zijn gemaakt naar het beeld en de gelijkenis van God. Jullie zijn vrij geboren. Laat ze jullie je vrijheden niet afnemen”, zei ze.

“Sinds januari is mij gevraagd te bidden voor 50 mensen die zijn overleden. Ik ben al 28 jaar non en heel mijn leven ben ik nog nooit door iemand gevraagd om te bidden voor iemand die is overleden of zelfs maar letsel heeft opgelopen door een vaccin. Slechts één keer in 2015, een jong meisje, maar sinds januari van dit jaar, 2021, is ons gevraagd te bidden voor 50 mensen die zijn overleden aan het vaccin”.

Haar waarschuwing is niet zonder ondersteunende gegevens. In de VS blijkt uit gegevens dat tussen 14 dec. 2020 en 21 mei in totaal 262.521 bijwerkingen zijn gemeld aan het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), waaronder 4.406 sterfgevallen – een stijging van 205 ten opzichte van de week ervoor – en 21.537 ernstige verwondingen, een stijging van 3.009 ten opzichte van vorige week.

De Defender meldt dat van deze sterfgevallen “23% zich voordeed binnen 48 uur na vaccinatie,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: