Planeet van de cavia’s – Frontnieuws

planeet-van-de-cavia’s-–-frontnieuws

03-06-21 10:13:00,

Het is duidelijk dat een groot deel van de wereldbevolking het niet erg vindt om zich te laten inspuiten met slecht geteste, experimentele, biogevaarlijke stoffen, zolang zij de illusie waarin zij al lange tijd leven maar in stand kunnen houden, voor sommigen hun hele leven lang, schrijft rforresistance.wordpress.com.

Sommigen weten zelfs dat ze als proefkonijn worden gebruikt en, vreemd genoeg, kan het hen niet schelen. Sommigen weten zelfs dat mensen ziek worden en sterven door injecties met nepvaccins, maar toch kan het hen niets schelen… Omdat hun meesters hen hebben verteld dat ze ‘vrij’ zullen zijn als ze hun lichamelijke integriteit opgeven, na al hun andere grondrechten te hebben opgegeven.

Dit is natuurlijk absurd, en een complete dwaling, maar cavia’s geven niets om waarheid of echte vrijheid, ze zouden sowieso niet weten wat ze met vrijheid aanmoeten.

Zoals zij zich hebben onderworpen aan elke vernedering, ontbering en kwelling door de misdadigers in de regeringen en hun marionettenmeesters, zo vinden zij het niet erg zich nu te onderwerpen aan de invasie van hun lichaam en geest. En om hun kinderen te veroordelen tot een leven van slavernij, constante injecties, voortdurende bewaking en vaccinziekten.

Waarom zouden wij ons bekommeren om zulke verachtelijke wezens, die zo bereid zijn hun rechten op te geven, zichzelf te vernederen, zich te schikken naar elk fascistisch bevel en hun kinderen op te offeren omwille van illusoire veiligheid, valse vrijheid en lui comfort?

De arme cavia die voor medische proeven wordt gebruikt, geeft  tenminste niet vrijwillig zijn lichaam voor niets in ruil. Hij is een onwillig slachtoffer, die zogenaamd niet het “bewustzijn” heeft van wat er gaat gebeuren.

Hij is, in tegenstelling tot ons, “menselijke wezens”, zwak en niet in staat om terug te vechten.

Wat zegt dit over “mensen”, zogenaamd begiftigd met een bewustzijn, zogenaamd uitgerust met een “vrije wil”?

Werkelijk? Al deze mensen die geïnjecteerd worden omdat ze gechanteerd worden om hun “leven” terug te krijgen (wat ze nooit zullen krijgen omdat ze getoond hebben hoe onwetend, zwak en laf ze waren), zijn zij werkelijk begiftigd met een vrije wil? Of een bewustzijn?

Een cavia dorp op de Planeet van de cavia’s De illusie van vrijheid, comfort en veiligheid in een doos.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: