Wereldwijd erkende immunoloog: ‘Gevaccineerden die zeggen nergens last van te hebben zijn onwetend over de wetenschap’ – Xandernieuws

wereldwijd-erkende-immunoloog:-‘gevaccineerden-die-zeggen-nergens-last-van-te-hebben-zijn-onwetend-over-de-wetenschap’-–-xandernieuws

03-06-21 01:35:00,

‘Als u bent gevaccineerd dan is uw genetische structuur NU aan het veranderen.’

—————————————————————————————————————————————–

Eminente professor en vaccin expert: ‘Als u bent gevaccineerd, wees er dan maar zeker van dat uw DNA nu aan het veranderen is – Dit is een besturingssysteem dat op u wordt getest – Over een paar jaar ben ik nog steeds mens, maar u?’

—————————————————————————————————————————————–

De wereldwijd erkende Ierse immunoloog, kanker- en vaccinexpert, medisch patenthouder en eminente professor Dolores Cahill heeft harde woorden voor mensen die zeggen ‘ik heb me laten vaccineren en heb nergens last van’. Als dat hun verdediging is, ‘dan hebben ze nog geen moment geluisterd, ook niet naar de wetenschap zelf,’ aldus Cahill. De verdediging van de meeste mensen dat ze erop vertrouwen dat deze vaccins ‘veilig’ zijn omdat het nu eenmaal op TV wordt gezegd, en het daarom niet nodig is om zelf onderzoek te doen, is in haar ogen ‘onontwikkeld en onwetend’. Cahill is al de zoveelste topwetenschapper die waarschuwt dat mensen door deze Covid vaccins onomkeerbaar genetisch worden gemanipuleerd.

‘Dit is een mRNA vaccin… en in tegenstelling tot ieder ander vaccin compleet ongetest. Het stapt in feite uit de geneeskunde en stevig in de genetica.’ Met behulp van mRNA wordt genetische informatie in het DNA gemanipuleerd en veranderd. Van het mRNA in de Covid vaccins ‘wordt gezegd dat ze dit hebben gedaan om (spike) proteïnen te produceren om het immuunsysteem te versterken en zo het Covid virus te bestrijden. Maar als je goed naar het grotere plaatje kijkt, dan zou je wel eens kunnen verstijven als je de potentiële realiteit van de situatie begrijpt.’

‘Als u het vaccin hebt gehad, wees er dan maar zeker van dat uw DNA nu aan het veranderen is. Heeft u enig idee van de implicaties daarvan? Uw genetische structuur is aan het muteren.’

‘Dit vaccin is een besturingssysteem en wordt op u getest’

‘U wordt onder extreme druk gezet om een substantie te nemen die uw genetische structuur verandert, en dat allemaal vanwege een virus met een sterftepercentage van niet meer dan 0,03%. Een virus dat parallel is aan de griep (die sinds de komst van Covid op mysterieuze wijze is verdwenen).’ Daar komt nog eens bij dat de autoriteiten in zowel Amerika als Europa deze vaccins NIET hebben goedgekeurd als medisch veilige producten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: