21 priesters gevaccineerd, 21 ziek, 4 doden – Frontnieuws

21-priesters-gevaccineerd,-21-ziek,-4-doden-–-frontnieuws

04-06-21 06:43:00,

We moeten absoluut voorzichtig zijn met het ‘vaccin’. Dit is wat meer dan één vrijwillige en onwetende proefcavia zal doen schrikken: in Vendée, Frankrijk, in een bejaardentehuis voor priesters, testten 21 van de 22 priesters die daarvoor waren ingeënt positief op COVID-19 en waren er vier doden binnen tien dagen na vaccinatie. Tussen 28 april en 8 mei.

Oorverdovende stilte in de mainstream media, onze lippen zijn verzegeld. Laten we vooral niet denken. Big Pharma wil dat we dom gehoorzaam en gedisciplineerd zijn. Wij mogen de potentiële klant vooral niet in paniek brengen of hem ontmoedigen zich te laten prikken.

Deze priesters hielden zich aan alle gezondheidsvoorschriften, ze woonden opgesloten en verlieten het terrein niet. Ze respecteerden alle instructies, alle restrictieregels. Ze hebben ook geen bezoekers ontvangen.

Één priester was positief getest, zonder ooit ziek te zijn geworden. Maar wat betekent het om positief te testen, als we weten dat de uitvinder van de PCR-test zelf, Kary Mullis, heeft gezegd dat zijn test niet betrouwbaar is en gemanipuleerd kan worden?

Tussen 14 en 21 april zijn alle priesters gevaccineerd, behalve degene die positief testte.

Direct daarna werden 21 van de 22 priesters ziek. Waarvan zes ernstig. Twee zijn nog steeds erg ziek. En het ergste van alles, vier priesters stierven.

We weten niet wat er precies is gebeurd, maar we moeten erkennen dat de feiten verontrustend zijn.

We kunnen en moeten ons afvragen of het niet het vaccin was dat deze priesters ziek maakte.

De Franse minister van Volksgezondheid Olivier Véran heeft immers zelf in een schriftelijke verklaring aan de hoogste administratieve rechtbank, de Conseil d’Etat, verklaard dat een pas gevaccineerde gepensioneerde die van de COVID-beperkingen wilde worden vrijgesteld, een mondkapje moest blijven dragen en sociale afstand moest bewaren, alsmede binnen een straal van 10 km van zijn huis moest blijven en de op dat moment geldende avondklok van 18.00 uur in acht moest nemen, omdat “gevaccineerde personen ook degenen zijn die het grootste risico lopen op ernstige vormen en sterfte in geval van ineffectiviteit van het oorspronkelijke vaccin of herbesmetting na het vaccin of virusvarianten”. De reden hiervoor is dat “gevaccineerde personen ook het grootste risico lopen op ernstige vormen en overlijden in geval van ineffectiviteit van het vaccin of herinfectie of virulentievarianten na het vaccin”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: