Dr. Vernon Coleman: De waanzinnigen hebben het gesticht overgenomen en ze kunnen met deze injecties miljarden doden – Frontnieuws

dr.-vernon-coleman:-de-waanzinnigen-hebben-het-gesticht-overgenomen-en-ze-kunnen-met-deze-injecties-miljarden-doden-–-frontnieuws

04-06-21 12:17:00,

Ik waarschuw al vele, vele maanden voor de covid-19 injecties. Mijn eerste video’s over de reële gevaren werden vorig jaar gepubliceerd. In deze video ga ik bewijzen, zonder enige twijfel, dat het hele experimentele prikken programma onmiddellijk moet worden stopgezet. De waanzinnigen hebben het gesticht overgenomen en ze kunnen met deze injecties miljarden doden, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Maar in plaats van te stoppen met de verspreiding van een vaccin dat niet naar behoren is getest, niet werkt en niet nodig is, prikken de autoriteiten in sommige landen al kinderen in en dringen zij er in andere landen op aan dat kinderen ook worden geprikt. Dit is totale waanzin. Volwassenen prikken met dit giftige brouwsel is waanzin, maar de meeste volwassenen hebben tenminste een keuze. Kinderen worden geïnjecteerd met gevaarlijk gif, rechtstreeks uit de heksenketel in Macbeth, en zij hebben geen flauw idee wat er met hen gebeurt. Er is absoluut geen sprake van geïnformeerde toestemming en zij krijgen een experimenteel vaccin dat niet doet wat mensen denken dat het doet, om hen te beschermen tegen een ziekte waarvan ik in een eerdere video heb aangetoond dat het niets meer is dan een nieuwe naam voor griep.

Er worden kwaadaardige leugens verspreid over het geven van de experimentele vaccinatie aan kinderen. Er worden pogingen ondernomen om kinderen onder druk te zetten om de covid-19 prik te aanvaarden, erom te vragen of zelfs te eisen.

Degenen die kinderen onder druk zetten, moeten weten dat het tegen de internationale wetgeving is om iemand te dwingen een medische behandeling te aanvaarden. Het is niet alleen onethisch en onverantwoordelijk – het is ook illegaal.

Jongvolwassenen nemen nu al prikken die ze niet nodig hebben omdat hun vrienden ze ook nemen. Groepsdruk.

Michael Caine zegt dat de prik geen pijn doet – naar mijn mening zeker de meest neerbuigende opmerking ooit gebruikt in een gezondheidscampagne. Jongeren worden geprikt omdat het gratis is en omdat ze te horen krijgen dat ze dan weer naar disco’s, cafés en grote evenementen kunnen gaan. Het moedigste om te doen is zeker om ‘Nee’ te zeggen!

Het bewijs – en ik zal al het bewijs dat nodig is in deze video produceren – het bewijs toont aan dat elke ouder die toestaat dat hun kind wordt gevaccineerd tegen covid-19 moet worden gearresteerd voor kindermishandeling.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: