Frankrijk: Farmacologische centra overspoeld met meldingen van bijwerkingen van vaccins – DissidentNL

frankrijk:-farmacologische-centra-overspoeld-met-meldingen-van-bijwerkingen-van-vaccins-–-dissidentnl

04-06-21 02:34:00,

Terwijl de politieke autoriteiten overwegen Covid-vaccinatie zelfs voor kinderen verplicht te stellen, worden de farmacologische centra overspoeld met meldingen van bijwerkingen van de nieuwe mRNA-vaccins.

In april publiceerde het Franse dagblad Ouest-France, waarvan niemand kan vermoeden dat het niet helemaal op één lijn zit met de redactionele lijn van de do-gooders, een artikel waarin melding werd gemaakt van een “stortvloed” van bijwerkingen: “Het aantal meldingen van bijwerkingen van Covid vaccins neemt toe, en het regionale centrum voor geneesmiddelenbewaking (CRPV) in Tours wordt geconfronteerd met een toename van zijn activiteiten. Gezien de situatie is aan patiënten en artsen gevraagd niet alles te melden, zodat voorrang kan worden gegeven aan de ernstigste meldingen”, aldus de krant:

“Eind maart had het regionale centrum voor geneesmiddelenbewaking in Tours (prefectuur Indre-et-Loire) al het equivalent van zijn totale activiteit in 2020 uitgevoerd. Zoals gemeld door France 3 Centre Val-de-Loire, hebben meldingen van bijwerkingen van vaccins tegen Covid 19, met name die waarbij AstraZeneca betrokken is, geleid tot een explosie van het aantal gevallen.”

Sinds januari, aldus het artikel, heeft het centrum “1.400 meldingen ontvangen, soms meer dan 200 in een week. Een fenomeen waar het niet op voorbereid was”, meldt Unser Mittel Europa.

Eind mei kopte het regionale dagblad Le Populaire du Centre, even “politiek correct” als Ouest-France:

“Covid-19 vaccins: ongeveer 4.000 meldingen van bijwerkingen in Limousin”.

Opnieuw wordt het regionale centrum voor geneesmiddelenbewaking overspoeld door een veelvoud van bijwerkingen in verband met het vaccin:

“Sinds begin 2021, kunnen we lezen in de kolommen van Le Populaire, is het een ongekende toestroom voor het regionale centrum van geneesmiddelenbewaking van Limoges, dat alle meldingen van bijwerkingen van geneesmiddelen verzamelt. Onder hen één van de 34 Franse gevallen van atypische trombose die in verband wordt gebracht met de injectie van het vaccin van AstraZeneca”.

“Het regionaal centrum voor geneesmiddelenbewaking (CRPV) wordt sinds afgelopen januari overstelpt met meldingen naar aanleiding van het Covid 19-vaccin, aldus de krant. Om precies te zijn 4.000 in vier en een halve maand (op 283.000 personen die in de Limousin een of twee doses van het vaccin hebben gekregen): een record voor deze structuur, die de meldingen van bijwerkingen van geneesmiddelen verzamelt en haar opmerkingen doorgeeft aan het Nationaal Agentschap voor de veiligheid van geneesmiddelen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: