Karel van Wolferen: ‘Wat momenteel over ons heen komt, is een nieuwe misdaad’

karel-van-wolferen:-‘wat-momenteel-over-ons-heen-komt,-is-een-nieuwe-misdaad’

04-06-21 02:38:00,

Homepagina » Mens en Dier » Karel van Wolferen: ‘Wat momenteel over ons heen komt, is een nieuwe misdaad’

Foto: Karel van Wolferen (Screenshot langefrans.nl)

in Mens en Dier 4 juni 2021 16:30

Wat momenteel over ons heen komt, is een nieuwe misdaad die bestaat uit de verleiding en indirecte dwang van de gehele mensheid om zich te onderwerpen aan iets wat neerkomt op een gevaarlijk medisch experiment. Iets wat buitengewoon lichamelijk letsel en voortijdig sterven kan veroorzaken, zegt emeritus hoogleraar Karel van Wolferen in onderstaande video terwijl hij voorleest uit zijn blad Gezond Verstand.

Deze golf van een tweede, gesystematiseerde misdaad, die in het verlengde ligt van de eerste en zonder de eerste niet zou hebben kunnen plaatsvinden, biedt aanleiding tot speculaties over een moorddadige toekomst die buiten oorlogstijd nooit eerder in de wereld zo serieus als nu hebben gecirculeerd, stelt Van Wolferen.

Doelbewuste ontwrichting

“De eerste wereldmisdaad was gericht op het stukmaken van maatschappijen met vergaande psychische gevolgen voor de mens. De tweede wereldmisdaad was er één van een massale lichamelijke aantasting van de mens, die nu nog onoverzichtelijke, maar waarschijnlijk zeer grote maatschappelijke gevolgen gaat hebben,” zegt de hoofdredacteur van Gezond Verstand.

De eerste misdaad bestond uit de doelbewuste ontwrichting van samenlevingen en economieën, waaronder de afschaffing van dagelijkse gewoontes en elementaire instellingen. De hele middenklasse, de rots waarop de democratie rust, brokkelt af, waarschuwt Van Wolferen.

Afgelopen week introduceerde hij het nieuwste nummer van Gezond Verstand door zijn eigen geschreven artikel voor te lezen: ‘Het haperend voorstellingsvermogen van de mens’.

“Wat NU over ons neerkomt is een 2e misdaad … een gevaarlijk medisch experi…”

Mijn mentor: Karel v Wolferen #thestreamers https://t.co/c2tGTnTTQz pic.twitter.com/MA76HpJFms

— Newo Judicial. Tegen de Journalist als ‘Expert’! (@oakentersagain) May 31, 2021

5 9 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: