Lockdowns geen effect, maatregelen verwoestend. En het had zo simpel kunnen zijn… – CommonSenseTV

lockdowns-geen-effect,-maatregelen-verwoestend.-en-het-had-zo-simpel-kunnen-zijn…-–-commonsensetv

04-06-21 07:49:00, Lockdowns nutteloos en schadelijk

Uit een groot nieuw onderzoek door Duitse wetenschappers van de Universiteit van München is wederom gebleken dat lockdowns geen enkel effect hadden op het verminderen van het aantal zogenaamde coronavirusinfecties, de vervanger of herdefiniëring van de influenza griep. 

Universiteit van München

“Statistici van de Universiteit van München vonden geen direct verband tussen de Duitse lockdown en dalende infectiecijfers in het land”, meldt de Telegraph.

Het is moeilijk voor te stellen dat deze wetenschappers zich daadwerkelijk baseren op nutteloze onjuiste “infectiecijfers” die niet te meten zijn met een PCR test, maar zo melden de media het.

Dit is zeker niet de enige studie die heeft geconcludeerd dat lockdowns volkomen nutteloos zijn en niet werken.

Nutteloos voor de bevolking. Niet voor de belanghebbenden.

In maart vertelde Dr. Jay Bhattacharya, medisch professor aan Stanford dat lockdowns “de grootste fout waren in de volksgezondheid in de afgelopen 100 jaar”. (bron) (bron)

Eerder dit jaar concludeerden academici van Duke, Harvard en Johns Hopkins dat er in de komende twee decennia ongeveer een miljoen extra sterfgevallen zouden kunnen zijn als gevolg van lockdowns. (bron) (bron)

Een ander onderzoek heeft geconcludeerd dat lockdowns “ten minste zeven keer meer jaren van het menselijk leven zullen vernietigen i.p.v. ze te redden.” (bron)

“Op basis van een breed scala aan wetenschappelijke gegevens heeft Just Facts berekend dat de angst die wordt veroorzaakt door reacties op Covid-19 – zoals thuisbevelen, bedrijfssluitingen, overdrijvingen in de media en legitieme zorgen over het virus – op korte termijn veel mensenlevens vernietigen. ten minste zeven keer meer mensenlevens dan mogelijk kan worden bespaard zonder lockdowns om de verspreiding van eht (zgn.) virus onder controle te houden. Dit cijfer is een absoluut minimum, en het werkelijke cijfer is waarschijnlijk meer dan 90 keer groter.” (bron)

Antivaxxers: een domme beschuldiging

Mensen zetten ons en anderen vaak zomaar weg als antivaxxers. Hoe oppervlakkig.

Als er een goed vaccin bestaat tegen iets waardoor we langer kunnen leven en mensen kunnen redden, natuurlijk ben je daar dan niet tegen.

Wel zijn we altijd tegen dwang. Neemt u ons niet kwalijk.

Hetzelfde geldt voor het belachelijke woord klimaatontkenners.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: