Professor Bridel: Dus als we mensen vaccineren, injecteren we ze onbedoeld met een toxine – Frontnieuws

professor-bridel:-dus-als-we-mensen-vaccineren,-injecteren-we-ze-onbedoeld-met-een-toxine-–-frontnieuws

04-06-21 01:00:00,

Professor Bridle stelt zichzelf door middel van studies kritische vragen. Dus hier is een bericht over toxines in moedermelk als gevolg van het gevaccineerde spike-eiwit, mogelijk onvruchtbaarheidsprobleem bij jonge mensen, tot de vraag of het een effect heeft op de bloedbank.

Byram Bridle is hoogleraar virologie en immunologie aan de Universiteit van Guelph in Canada. Hij verklaart dat het spike-eiwit in de bloedbaan terechtkomt en waarschuwt tegelijkertijd dat Corona-vaccinaties gevolgen kunnen hebben voor de bloedbank. Er kunnen ook effecten zijn op zuigelingen die borstvoeding krijgen, aangezien wordt aangenomen dat de boodschapper-RNA-vaccins via de moedermelk worden toegediend. Hier zijn de in het Japans ingediende bestanden met automatische Engelse vertaling door Google.

Op het mediaportaal van Alschner Klartext doet een wetenschapper verslag over een zeer belangrijk onderwerp. Waarover Frontnieuws reeds berichtte in een artikel “Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ is“.

In het Canadese radioprogramma On Point vertelde Byram Bridle, hoogleraar virale immunologie aan de Universiteit van Guelphe, op 20 mei aan radiopresentator Alex Pierson dat hij zich ernstige zorgen maakt over de Corona-vaccins: Hij zei dat hij nu gelooft dat “een grote fout” is gemaakt.

Dus is het waarschijnlijk dat de inenting in de schouderspier blijft? Het korte antwoord: Absoluut niet! En dat is zeer verontrustend. Het spike-eiwit komt in het bloed terecht en circuleert nog enkele dagen na de vaccinatie in het bloed. Zodra het in het bloed terechtkomt, hoopt het zich op in een aantal weefsels, zoals de milt, het beenmerg, de lever, de bijnieren, en, wat mij in het bijzonder verontrust, het hoopt zich in vrij hoge concentraties op in de eierstokken.

Bridle had, samen met andere collega’s in Japan, een Freedom of Information Act-verzoek ingediend bij de regelgevende instantie aldaar – en informatie ontvangen over de gegevens van dierproeven met het mRNA-vaccin van Pfizer en Biontech, die tot dan toe niet openbaar waren gemaakt.

Uit de gegevens, met name de farmacokinetische overzichtstabellen, blijkt duidelijk dat de mRNA-nanopartikels niet, zoals door de fabrikanten wordt beweerd, lokaal op de injectieplaats in het spierweefsel blijven, maar in soms dramatische concentraties in de organen terechtkomen, waar zij geleidelijk door de cellen aldaar worden opgenomen. Deze bevindingen uit de dierproeven kunnen volgens Bridle verklaren waarom ernstige complicaties (waaronder hartspierontsteking en trombose) en sterfgevallen door bloedstolsels ook bij mensen zijn opgetreden nadat mensen waren gevaccineerd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: