Professor in immunologie en vaccins tegen de gevaccineerden: “Laten we dit over een paar jaar weer bespreken, terwijl ik nog mens ben… God mag weten wat u dan bent” – Frontnieuws

professor-in-immunologie-en-vaccins-tegen-de-gevaccineerden:-“laten-we-dit-over-een-paar-jaar-weer-bespreken,-terwijl-ik-nog-mens-ben…-god-mag-weten-wat-u-dan-bent”-–-frontnieuws

04-06-21 12:12:00, © Metropolitan Transportation Authority of the State of New York (CC BY 2.0) De medische professor heeft harde woorden voor de mensen die zeggen “Ik heb mijn vaccin gehad en ik voel me prima”. Dr. Dolores Cahill, immunoloog en wereldberoemd expert op het gebied van vaccins, zal ze dan zeggen dat zo’n uitspraak een ongeschoold en onwetend verweer is van iedereen die dit beweert als bewijs dat het vaccin werkt, wanneer zij geconfronteerd worden met iemand die het vaccin in twijfel trekt, schrijft principia-scientific.com.

Professor Cahill zal ze zeggen dat als dat uw verdediging is, heeft u naar geen woord geluisterd van wat iemand heeft gezegd, inclusief de wetenschap zelf.

“Het is een mRNA-vaccin, een innovatief serum. Absoluut niet getest. In tegenstelling tot elk ander vaccin. In feite stapt het uit de geneeskunde en stapt het stevig in de genetica. Laat het me uitleggen.

Wat is RNA? RNA is Ribonucleïnezuur. En als u op school hebt opgelet, heeft u gehoord van DNA. Dat is desoxyribonucleïnezuur. En als u iets weet over DNA, weet u dat het de genetische opmaak van elk organisme bevat.

Beide lijken erg op elkaar, maar hebben ook hun verschillen. Maar, belangrijker nog, laten we het eens hebben over hun functies.

DNA repliceert en slaat genetische informatie op. Het is een blauwdruk voor alle genetische informatie in een organisme. RNA zet de genetische informatie in het DNA om in een formaat dat wordt gebruikt om eiwitten te bouwen, en verplaatst deze informatie vervolgens naar ribosomale eiwitfabrieken.

Het mRNA-vaccin is een synthetische “boodschapper”-RNA-streng, die de genetische informatie in het DNA omzet.

Nu hebben ze u verteld dat ze dit doen om eiwitten te produceren om het immuunsysteem te versterken om het Covid-virus te bestrijden, maar als u echt naar het grotere plaatje kijkt, zou het u behoorlijk murw kunnen maken om de potentiële realiteit van de situatie te begrijpen.

Als u het vaccin heeft gehad, kunt u er zeker van zijn dat uw DNA nu aan het veranderen is. Heeft u enig idee van de implicaties daarvan? Uw genetische opmaak is aan het muteren.

U wordt onder extreme druk gezet om een stof te nemen die uw genetische opmaak verandert, en dat allemaal vanwege een virus dat niet meer dan een sterftecijfer van 0,03% heeft.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: