Slechts een kleine prikje – en de fantastische pianospeler (42) was dood – Frontnieuws

slechts-een-kleine-prikje-–-en-de-fantastische-pianospeler-(42)-was-dood-–-frontnieuws

04-06-21 10:51:00,

Adam Marks bracht als pianovirtuoos een groot publiek in vervoering, onder meer in de beroemde Carnegie Hall. De New York Times noemde hem een “uitmuntende pianospeler met titanische krachten”. Op Facebook promootte hij enthousiast het COVID-19 ‘vaccin’ omdat hij wilde deugen. Marks liet zich vaccineren omdat hij zich wijs had laten maken dat hij een gevaar was voor de mensen om hem heen – en stierf korte tijd later in zijn slaap aan een hartaanval.

Frontnieuws zal de gezichten blijven tonen van de slachtoffers van dit wereldwijde experiment met mensenlevens. Kom uit je sluimering, informeer je medemensen over de risico’s. Een Canadees onderzoeker heeft onlangs op basis van erkende, gerenommeerde studies geconcludeerd dat het spike-eiwit – het hoofdbestanddeel van het vaccin – een toxisch en gevaarlijk effect heeft op het menselijk lichaam. Het zou gaan om een tot dusver onopgemerkte tekortkoming in het concept van mRNA-vaccinaties. De wereldberoemde professor Bhakdi onthulde verleden week de bevinding van de medische specialisten dat de vaccinatie bij iedereen problemen met bloedstolsels veroorzaakt, wat tot de dood kan leiden. Elke mens die moet sterven door deze “fout” is een tragisch weggegooid leven.

Slachtoffers in de “oorlog” tegen een virus zo gevaarlijk als de griep

Vindt u het niet vreemd hoeveel beroemdheden er de laatste tijd “plotseling en toevallig” zijn gestorven? Velen van hen zijn vlak daarvoor ingeënt omdat hun was verteld dat dat nodig was. Elk onnodig slachtoffer, beroemdheid of niet, laat geliefden en familie achter. Pianist Adam Marks, geboren in 1978, werd slechts 42 jaar. Hoeveel mensen kent u die op hun 42e een hartaanval in hun slaap krijgen en nooit meer wakker worden? Wegen de voordelen op tegen het risico? Marks had nog zoveel jaren voor zich, zou pianoles hebben gegeven aan talloze enthousiaste leerlingen, concerten over de hele wereld hebben gespeeld en misschien een nog grotere muziekcarrière hebben opgebouwd. Dat is nu allemaal uitgedoofd – met welk doel?

Adam played anywhere from storefronts to Carnegie Hall and put on piano festivals in places where no piano played before. He had residencies in Australia and California, toured widely with Eighth Blackbird and believed everyone had something to say in music.He is irreplaceble. – Slippedisc

Copyright © 2021 door Frontnieuws.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: