Het denkbeeldige en theoretische virus dat als gesel van de mensheid misbruikt wordt – Frontnieuws

het-denkbeeldige-en-theoretische-virus-dat-als-gesel-van-de-mensheid-misbruikt-wordt-–-frontnieuws

05-06-21 06:25:00,

Het denkbeeldige en theoretische virus bekend als SARS-CoV-2, een concept dat is gebruikt door de NWO (Nieuwe Wereld Orde) controleurs om de wereld te sluiten, wordt meer en meer blootgelegd naarmate de maanden verstrijken. Hoewel degenen die in de COVID-cultus geloven – zowel degenen die de zwendelcultus organiseren als degenen die blindelings volgen – zullen volhouden dat het virus echt is, is de waarheid dat er nog steeds geen overtuigend of afdoend bewijs is dat er een echt SARS-CoV-2 virus bestaat, schrijft thefreedomarticles.com.

Erkenningen door officiële wetenschappers en organisaties over de hele wereld, alsmede omissies en doofpotaffaires door dezelfde mensen en instanties, onthullen deze schokkende waarheid – hoe moeilijk het ook is voor COVID-cultisten om toe te geven dat de keizer in werkelijkheid geen kleren aan heeft. Er is geen virus, alleen een digitale, theoretische abstractie die op een computer uit een genoomdatabank is gecreëerd. Het virus is nog nooit geïsoleerd, gezuiverd, gesequenced, uniek gelabeld, en bewezen dat het 100% van de tijd bestaat. Geloof je dat niet? Dat is prima, het is goed om sceptisch te zijn. Maar kijk naar het bewijs hieronder en vorm dan je eigen mening.

De eerste reden waarom SARS-CoV-2 een theoretisch virus is:
Het virus is nooit geïsoleerd volgens Koch’s postulaten of River’s postulaten

We beginnen hiermee omdat dit de hoeksteen is van het hele bedrog. Alle volgende informatie en bewijzen zijn gebaseerd op het feit dat de zogenaamde deskundigen het virus nooit hebben geïsoleerd en gezuiverd volgens de gouden standaard van de Postulaten van Koch of zelfs de gewijzigde Postulaten van River. De postulaten van River werden in 1973 door Thomas M. River voorgesteld om de rol van een bepaald virus als oorzaak van een bepaalde ziekte aan te tonen. Het zijn modificaties van Koch’s postulaten.
U vindt de postulaten van Koch en River geformuleerd in het aanhangsel.

Welke postulaten je ook gebruikt, SARS-CoV-2 doorstaat de test niet. Dr. Andrew Kaufman legt dit heel duidelijk uit in deze video.

Van het SARS-CoV-2 coronavirus (dat de ziekte COVID-19 zou veroorzaken) is niet aangetoond dat het alleen bij zieke mensen voorkomt en niet bij gezonde mensen. En: het virus is nog nooit gezien, wat zou moeten gebeuren met geschikte apparatuur zoals elektronenmicroscopen, en het is nog nooit geïsoleerd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: