Krankzinnig: Biontech zoekt ernstig zieke kinderen van 2 jaar en ouder voor drievoudige vaccinstudie – Frontnieuws

krankzinnig:-biontech-zoekt-ernstig-zieke-kinderen-van-2-jaar-en-ouder-voor-drievoudige-vaccinstudie-–-frontnieuws

05-06-21 06:10:00,

Men kan zich net zoals Tucker Carlson voelen bij dit verhaal in het licht van de walgelijke studieopzet in de VS (“Amerikaanse gezondheidsautoriteit spendeerde meer dan 400.000 dollar aan het enten van geaborteerde foetale scalpen op muizen en ratten“). Je wilt het niet geloven. Men schudt zijn hoofd. Men twijfelt aan de mensheid. Maar het is waar. De stukken liggen op tafel: Biontech en Pfizer willen drie doses van het experimentele mRNA-vaccin geven aan kinderen van twee jaar en ouder die een orgaantransplantatie hebben overleefd. Wat is het nut van dergelijke ethisch meer dan twijfelachtige experimenten, wat is het nut voor de samenleving?, schrijft report24.news.

In de studie NCT04895982, laatst bijgewerkt 24 mei 2021, wil Biontech/Pfizer bepalen of Covid-19 vaccins veilig en effectief zijn voor immuungecompromitteerde mensen van 2 jaar en ouder. Het is op zoek naar 180 volwassenen en 180 kinderen in de Verenigde Staten, Brazilië en Duitsland, mensen met de ernstigste vormen van kanker of mensen die orgaantransplantaties hebben ondergaan. Zij zullen drie doses van het Pfizer/Biontech mRNA-vaccin tegen Covid-19 krijgen, waarna zij gedurende 6 maanden zullen worden gecontroleerd op werkzaamheid en bijwerkingen. Benadrukt wordt dat de proefpersonen, die ernstig tot terminaal ziek zijn, bij het begin van het onderzoek nog een levensverwachting van minimaal één jaar moeten hebben.

Zin en nut meer dan twijfelachtig

Is er iemand onder de lezers die kan uitleggen wat voor zin dergelijke experimenten hebben? Wat kan worden afgeleid voor de bevolking als geheel als een terminaal ziek 2-jarig kind pijn heeft op de injectieplaats – of erger – na ontvangst van het Pfizer-vaccin? Hoe helpt dit al die mensen die gelukkig geen gevaarlijke immuundeficiënties hebben, die geen vergevorderde kanker hebben? Als niet-medici oordeelt men vanuit gevoel: het is hoogst immoreel, zinloos, onaanvaardbaar. Wat zijn dat voor ouders die hun kinderen aan zulke experimenten onderwerpen? Pfizer weet uit eigen onderzoek heel goed dat 79 procent van de gevaccineerde kinderen van 12 jaar en ouder klaagden over bijwerkingen.

De oorspronkelijke bronnen bij Pfizer en de Amerikaanse overheid

Om te bewijzen dat dit verhaal niet verzonnen is, is hier de studie zoals beschreven op de site van Pfizer: https://www.pfizer.com/science/find-a-trial/nct04895982

Een tweede bron is de pagina clinictrials.gov van de Amerikaanse overheid: https://clinicaltrials.gov/ct2/show/record/NCT04895982?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: