Agenda 2030: Het 17-punten programma voor totale wereldheerschappij – Frontnieuws

agenda-2030:-het-17-punten-programma-voor-totale-wereldheerschappij-–-frontnieuws

06-06-21 09:45:00, September 2016: een VN-medewerker presenteert de 2030-agenda, Flickr: Lei Phyu / UNDP, CC BY-NC-ND 2.0; https://flic.kr/p/M1ZMXC Het VN-programma “Agenda 21” werd in 1992 door 182 staten aangenomen. Ogenschijnlijk ging het om “aanbevelingen voor het ontwikkelings- en milieubeleid voor de 21e eeuw”. In 2015 werd dit programma verder uitgewerkt en het moet nu voor alle landen ter wereld bindend zijn als “Agenda 2030”, schrijft Berthold Krafft.

De Algemene Vergadering van de VN heeft haar globalistische visie verkondigd:

“Wij zijn vastbesloten de mensheid te bevrijden van de tirannie van armoede en nood en onze planeet te genezen en te beschermen. Wij zijn vastbesloten de doortastende en transformerende stappen te zetten die dringend nodig zijn om de wereld op weg te helpen naar duurzaamheid en veerkracht. We beloven niemand achter te laten op deze collectieve reis die we vandaag beginnen.”

Er wordt dus de utopie van een perfecte wereld zonder problemen verkondigd. Dat klinkt te mooi om waar te zijn en dat is het ook. Mensen worden verondersteld verblind te worden door deze mooie woorden. In werkelijkheid gaat achter het VN-programma een heel andere agenda schuil, namelijk het plan om een totalitair bewind van de globalisten in te stellen. Wij hebben het 17-punten programma geanalyseerd:

Doelstelling 1: Bestrijding van armoede in al haar vormen.

De echte agenda: complete volkeren worden door de staat gesubsidieerd en zo onder controle gebracht. Dit creëert een soort socialisme voor staten. Daarbij wordt een oude imperialistische truc gebruikt. Men geeft leningen aan zwakkere landen, waarvan men weet dat ze nooit terugbetaald kunnen worden. Dan heb je grip op die landen. Bovendien verdient men het meest aan de rente, die meer en meer wordt. De leningen worden verstrekt door het “Internationaal Monetair Fonds” (IMF), dat ogenschijnlijk bedoeld is om economisch noodlijdende staten te helpen. In werkelijkheid is het echter een machtsinstrument van de globalisten.

Doelstelling 2: Een einde maken aan honger, zorgen voor voedselzekerheid en betere voeding, en duurzame landbouw bevorderen.

De echte agenda: de vernietiging van de traditionele landbouw. In plaats daarvan zal de gehele landbouwsector van een land worden overgenomen door reusachtige, internationale ondernemingen, die vervolgens ook hun toevlucht zullen nemen tot genetische gewas manipulatie en andere twijfelachtige methoden om hun winsten te maximaliseren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: