Bill Gates wil COVID-19 vaccinaties voor pasgeborenen – Frontnieuws

bill-gates-wil-covid-19-vaccinaties-voor-pasgeborenen-–-frontnieuws

06-06-21 09:07:00,

De COVID-19 vaccinatie, die volgens de huidige stand van de wetenschap en de technologie nog zeer halfslachtig is en talrijke bijwerkingen heeft, moet worden opgenomen in de “basisvaccinatie” voor pasgeborenen. Dat is tenminste wat de zelfbenoemde vaccinatiegoeroe Bill Gates wil. In plaats van te vertrouwen op het natuurlijke afweersysteem, dat voor een groot deel via de moedermelk wordt opgebouwd, moeten er steeds meer chemische stoffen in de kleinste en kwetsbaarste schepseltjes worden gepompt – met alle onzuiverheden van het vaccinserum dat deze wezens vervolgens hun leven lang zal vergezellen, report24.news.

Zoals het zeer lezenswaardige Duitse nieuwsportaal “Unser Mitteleuropa” op 31 mei meldde, zou Bill Gates graag zien dat COVID-19 vaccins worden opgenomen in de basisvaccinatie van zuigelingen. Gates fantaseert regelmatig op zijn blog “GatesNotes” over hoe hij de wereld wil hervormen – uiteraard in het belang van iedereen. Dat één enkel individu, dat nooit democratisch verkozen is geweest, zoveel macht heeft over hoe de dingen in de wereld verlopen, is meer dan verontrustend. Zo schreef Gates al in april 2020, aan het begin van deze hele orkestratie, dat hij iedereen in de wereld wilde vaccineren en daarvoor 7, misschien 14 miljard doses vaccin nodig had. Zoals uit de huidige ontwikkelingen blijkt, heeft hij zich schromelijk misrekend, want intussen wordt, tot grote vreugde van de farmaceutische industrie, reeds de derde vaccinatiedosis voor elke mens geëist.

“Mijn hoop is dat het vaccin dat we over 18 maanden hebben zo dicht mogelijk bij “perfect” komt. Zelfs als dat niet het geval is, zullen we blijven werken aan de verbetering ervan. Daarna vermoed ik dat het COVID-19-vaccin deel zal gaan uitmaken van het routinevaccinatieschema voor pasgeborenen”.

In april 2020 droomde Gates van het “perfecte vaccin” dat uiterlijk over 18 maanden beschikbaar zal zijn en dan idealiter deel zal uitmaken van de basisvaccinatie van pasgeborenen. Waarom Gates niet wordt onderzocht op een geestesziekte is onbekend – maar vermoedelijk heeft het te maken met de tijdgeest. Enkele tientallen jaren geleden zou iemand, ongeacht hoeveel miljarden hij de zijne noemde, met dergelijke publiekelijk uitgesproken plannen waarschijnlijk een psychische medische behandeling moeten ondergaan. Dat hij niet noodzakelijk een van de goeden is, blijkt ook uit zijn langdurige vriendschap met kindermisbruiker Jeffrey Epstein.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: