Britse kinderarts: kinderen zullen aan het COVID-19 vaccin sterven – Frontnieuws

britse-kinderarts:-kinderen-zullen-aan-het-covid-19-vaccin-sterven-–-frontnieuws

06-06-21 09:45:00,

Ook in het Verenigd Koninkrijk slaan vaccin-zeloten, die zich duidelijk niets gelegen laten liggen aan ethische bezwaren, de trom om kinderen vanaf 12 jaar te laten vaccineren. Hierover is een brede discussie ontstaan, waarbij steeds meer artsen hun stem laten horen. Als voorbeeld van een (kinder)arts die tegen kindervaccinatie is, hebben wij Dr Ros Jones gekozen, met wie Mark Dolan van Talk Radio gisteren een interview heeft gehad. De onderstaande sequentie komt uit dat interview, bericht sciencefiles.org.

Dr. Ros Jones stelt daarin niet alleen dat het immuunsysteem van kinderen veel beter is toegerust om SARS-CoV-2 aan te pakken dan welk vaccin dan ook ooit zou kunnen, en wijst er niet alleen op dat kinderen geen risico lopen om aan COVID-19 te sterven en dat het risico om het op te lopen minimaal is. Zij wijst er ook op dat de vaccins die een noodtoestemming hebben voor het vaccineren van kinderen de mRNA-vaccins zijn van Pfizer / Biontech en Moderna, een nieuwe technologie waarvoor er absoluut GEEN gegevens over de effecten op lange termijn bestaan.

Volwassenen, aldus Jones, kunnen het risico dat COVID-19 in deze situatie voor hen inhoudt afwegen tegen het risico van mogelijke gevolgen op lange termijn, en zelf beslissen dat zij bereid zijn een risico te nemen en zich te laten vaccineren. Kinderen kunnen dat niet. Daarom, aldus Jones, is het vaccineren van kinderen niet alleen in strijd met de Eed van Hippocrates, maar ook met het internationaal recht, omdat artsen alleen risicovolle behandelingen mogen uitvoeren als een patiënt de gevolgen van de behandeling kan inschatten en toestemming voor de behandeling heeft gegeven in het licht van een afweging van de daaraan verbonden risico’s en voordelen.

Kinderen zullen aan het COVID-19 vaccin sterven, zegt Ros Jones, kinderen die zonder vaccinatie niet zouden zijn gestorven. Vaccinatie, zo zegt zij, stelt kinderen bloot aan een risico dat zij zonder vaccinatie niet zouden lopen.

Wie wil er onder deze omstandigheden een beslissing nemen om kinderen te vaccineren?

Eens te meer rijst de vraag hoe het heeft kunnen gebeuren dat westerse samenlevingen in een collectieve staat van waanzin zijn beland waarin alle rede moet wijken en elke vorm van hysterie wordt doorleefd – ten overstaan van een virus dat al lang al het potentieel heeft verloren voor een pandemie.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: