Financiële Reset: Invoering digitale IMF wereldmunt nu zeer dichtbij – Xandernieuws

financiele-reset:-invoering-digitale-imf-wereldmunt-nu-zeer-dichtbij-–-xandernieuws

06-06-21 07:57:00,

—————————————————————————————————————————————–

Geen toeval: EU kondigt alomvattende digitale ID/betaalpas vanaf herfst 2022 aan – Grootste Russische fonds dumpt alvast ALLE dollarreserves – Ook plannen VN voor communistische wereldregering worden steeds serieuzer

—————————————————————————————————————————————–

Er wordt al tientallen jaren over gesproken en gespeculeerd, maar nu is het dan echt bijna zover: er komt een soort IMF wereldmunt, die de Amerikaanse dollar als reservemunt gaat vervangen. Het grootste Russische sovereign wealth fonds (SWF) speelt daar alvast op in door ALLE dollarreserves ($ 186 miljard) te dumpen. Het is tevens geen toeval dat de EU afgelopen donderdag een alomvattende digitale ID/betaalpas heeft aangekondigd, die tevens dienst gaat doen als rijbewijs en opslag van diploma’s, medische gegevens, et cetera. Oftewel: precies de totalitaire technocratische Nieuwe Wereld Orde waar we al vanaf het allereerste begin van deze site (2008) over schrijven, en dat het ergste fascistische en onderdrukkende systeem dat deze planeet ooit heeft gekend dreigt te worden.

De droom van de wereldwijde machtselite (VN / WHO / WEF / IMF / Wereldbank / Gavi), namelijk totale 24/7/365 controle over de hele wereldbevolking – zelfs over hun eigen lichamen, gedachten en emoties – staat op het punt uit te komen. Voor 99% van de mensheid zal deze droom in realiteit echter een permanente gruwelijke nachtmerrie van het allerergste soort zijn – tenzij ze er inderdaad slagen u te ‘programmeren’ om gelukkig te zijn met uw slavenbestaan.

We zullen hoe dan ook geen enkele vorm van vrijheid, privacy of echte inspraak meer hebben. Zelfs de zeggenschap over ons eigen lichaam zal van ons worden afgepakt (verplichte vaccinaties).

Communistische wereldregering wordt steeds serieuzer

Achter de schermen van de VN wordt steeds serieuzer gepraat om de gefabriceerde coronacrisis aan te grijpen om de organisatie al op korte termijn om te vormen tot een wereldregering, de facto een keiharde communistische dictatuur waarin er geen enkele plaats meer zal zijn voor vrijheid en zelfbeschikking, noch voor enige eerlijke democratische processen (hooguit voor de schijn, zoals het EU-parlement en inmiddels feitelijk ook de Tweede Kamer).

De Amerikaanse econoom Martin Armstrong denkt dat het verplicht omwisselen van dollars (en euro’s, ponden, etc.) in een crypto munt de wereldeconomie niet dramatisch zal veranderen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: