Hierom wil De Jonge geen vaccinboekje…!!

hierom-wil-de-jonge-geen-vaccinboekje…!!

06-06-21 07:48:00, x
x JIJ MOET EU-DIGITAAL WORDEN…! Hierom wil De Jonge geen geel vaccinboekje…!!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

De Europese Unie heeft donderdag 3 juni, haar plannen onthuld voor een ‘grote reset’ van een digitale ID-portemonnee, die inwoners kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot diensten in het hele blok van 27 landen. Dit als onderdeel van een herstelstrategie voor de post-pandemie COVID die inhoudt dat sneller wordt overgeschakeld op een online wereld. Tja, natuurlijk ‘The Great Reset’ is gearriveerd.. Maar dát zeggen ze niet.. En valt je het toeval op, dat een paar dagen éérder de EU-CentraleBank heeft laten weten, op weg te willen gaan naar een Europese Digitale munt..?! Of die pas ook ‘Digital Green Pas’ gaat heten? Zeer waarschijnlijk wel, want dat is allemaal heel handig toch?

Iedereen wil gewoon dat al deze onzin voorbij is, zodat we terug kunnen naar ons oude leven, maar dat ‘oude leven’ is een nogal lelijke ‘COVID-dood’ gestorven en komt dit jaar of een ander jaar niet meer terug. Het was de magistrale visionair Mark Rutte, die 1 week ná de afkondiging door de dubieuze WHO-leiding van ‘de COVID-19-pandemie’, zijn ‘visie’ had beschreven, dat het NIEUWE NORMAAL was gearriveerd. Dezelfde man die alom wordt verweten visie-loos te zijn. Want volgens Rutte is visie ‘een olifant die het uitzicht belemmert’. Maar dat ‘nieuwe normaal’ wist hij al aan te kondigen..

En dan zijn er de strapatsen van Hugo de Jonge, die week na week niet alleen zijn brevet van onvermogen toont, maar ook steeds méér de aard en inhoud van zijn dubbele-agenda-uitrol ontmaskerd.. Voor hen die kijken en ZIEN en luisteren en HOREN.. Kijk eens naar de illustratie hier boven het artikel. Het verhaal is zó simpel, dat je wel heel veel poep in de ogen moet hebben, om het niet te zien..

Voor zijn ondergang -inclusief de scheiding van zijn vrouw Melinda- werkte Bill Gates het grootste deel van de afgelopen 4 decennia, uiterst koortsachtig aan een wereld, waarin ieder mens op aarde gebrandmerkt is met een digitale identificatie. En ieder mens op aarde geïnjecteerd is met het mRNA-vaccin dat op een later te noemen tijdstip zal worden ‘aangezet’ en geactiveerd. COVID was het middel waarmee deze twee doelen op dit moment uiterst vernuftig worden bereikt. De reden om vrijheid van de burger WEG te nemen en deze mondjesmaat,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: