Lezen! Erger dan de ziekte: wetenschappelijk artikel van MIT toont angstaanjagende risico’s van Covid-vaccins aan! – Frontnieuws

lezen!-erger-dan-de-ziekte:-wetenschappelijk-artikel-van-mit-toont-angstaanjagende-risico’s-van-covid-vaccins-aan!-–-frontnieuws

06-06-21 08:59:00,

Lieve lezers, dit is een lang bericht, maar het kan van vitaal belang zijn voor u en uw naasten, misschien wel een van de belangrijkste teksten die u in uw leven zult lezen.

Iedereen moet voor zichzelf beslissen of hij zich al dan niet laat vaccineren. Elke beslissing moet worden gerespecteerd. Maar het moet ook een weloverwogen beslissing zijn. Dr. Wolfgang Wodarg heeft een lang artikel van het MIT (Massachusetts Institute of Technology, een van de allerbeste in de wetenschap) over vaccins, in de eerste plaats de mRNA-vaccins van Biontech/Pfizer en Moderna. De risico’s en gevaren zijn schokkend. Dr. Wodarg heeft het omvangrijke werk in het Duits vertaald, schrijft Niki Vogt. Een grote prestatie waarvoor men hem alleen maar diep dankbaar kan zijn. Dr. Wolfgang Wodarg schrijft:

Beste collega’s en thematisch betrokken mensen,

Hier te downloaden is mijn Duitse vertaling van een artikel uit MIT Cambridge, waarin een poging wordt gedaan de impact van technologie te beoordelen, die eigenlijk door de Duitse instituten had moeten worden aangevraagd vóór de massale toepassing van mRNA-technologie (boodschapper-RNA) voor immunisatie tegen besmettelijke ziekten. Noch de TAB van het parlement (Bureau voor technologische beoordeling), noch het IQWIG (Instituut voor kwaliteit en efficiëntie in de gezondheidszorg), de zelfbesturende organen van het gezondheidssysteem,is gevraagd de risico’s en voordelen van deze indicatie, die volkomen nieuw is in de menselijke geneeskunde, te beoordelen. Dit is nog nooit eerder gedaan.

De auteurs (van het MIT) geven, rekening houdend met de huidige literatuur, een lijst van mogelijke risico’s, of risico’s die wetenschappelijk ter discussie staan, en proberen deze te presenteren en te classificeren aan de hand van de momenteel beschikbare literatuur. Zij suggereren ook belangrijke instrumenten die moeten worden gebruikt om de effecten van de lopende vaccinatie-inspanningen te monitoren. Ik hoop van harte dat veel van de mogelijke bijwerkingen zich niet zullen voordoen en raad u ten zeerste aan het artikel te lezen.

De kwestie is van het allergrootste belang gezien het geplande gebruik van de technologie op onze kinderen.

De Duitse vertaling is hier te downloaden als Pdf.

Einde van de tekst van Dr. Wolfgang Wodarg

Volgende: Niki Vogt en citaten uit het MIT-document.

Corona vals alarm? Het is mij duidelijk dat de meeste mensen de 37 bladzijden niet zullen doorploegen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: