No lie can live forever – EnerzijdsAnderzijds

no-lie-can-live-forever-–-enerzijdsanderzijds

06-06-21 09:48:00, In 1989 bracht een kleine minderheid van de bevolking de DDR en de Berlijnse Muur ten val. Van de redactie

Daar komt hij dan: het Europese vaccinatiepaspoort. ‘Complotdenkers’ zeiden het al vorig jaar. Maar wie geloofde die ‘gasten’? De MSM ontkenden het zomer 2020 nog hartstochtelijk. De pas komt nu een maand eerder dan verwacht. Eindelijk bent u dan weer ‘vrij’ om te reizen. Testen mag ook, voor wat het waard is. Of u moet al ziek zijn geweest, van COVID wel te verstaan. Beschikte u over een goed immuunsysteem en bent sinds maart 2020 geheel niet ziek geweest, dan heeft u pech. Gezonde mensen tellen niet mee.

Ondertussen lopen veel Belgen en Duitsers buiten met een mondkap. Bij 25 graden, in de buitenlucht. Wat gaat hier toch mis? Waarom zijn wij nog bang voor een virus met een Case Fatality Rate van 0,15%. Een ‘onschuldige griep’, u weet een onschuldige griep bestaat niet, ligt tussen 0,1% en 0,2%.

De EU en de WHO waren in 2014 en 2019 meermaals in overleg om de vaccinatiegraad in Europa op te krikken. Maar zonder ‘killer-virus’ wilde het maar niet lukken. 

Zelfs een ‘killer-virus’ gaf geen garantie op succes. Een mediale angstcampagne, onderdrukken van tegengeluiden, en het afpakken van grondrechten en voorwaardelijk teruggeven, dat kon het succes pas vergroten. Tijdens de gezaaide paniek kon meteen de winkel worden verbouwd naar socio-kapitalistisch model.
De EU kon zijn lang gekoesterde droom, geïnspireerd door Bill Gates en zijn ID2020, om de Europeanen aan een digitale ID te helpen. Fase 1: een gezondheidspas. Fase 2: een ID gecombineerd met betaaloptie. Fase 3: rijbewijs, en ‘handig’ inloggen bij belangrijke websites met je EU-ID. De Indiërs weten sinds 2010 al hoe dat werkt. Daar heet het systeem ‘Aadhaar’. Ontwikkelaar is Microsoft, u kent zijn voormalige baas waarschijnlijk.

En zo sluipt de digitale nachtmerrie binnen. Velen zal het een zorg zijn, ook een inenting nog in de testfase leidt bij veel mensen niet tot zorg maar tot knallende champagnekurken en juichende selfies.

De EU verwordt in hoog tempo tot een digitale observatiestaat. Erich Mielke, in de toenmalige DDR minister van staatsveiligheid (STASI), draait zich om in zijn graf. 

Voor wie vrijheid belangrijker vindt dan (vermeende) veiligheid,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: