Spirituele weerbaarheid in de coronacrisis – 28 meditaties

spirituele-weerbaarheid-in-de-coronacrisis-–-28-meditaties

06-06-21 07:01:00, Spirituele weerbaarheid in de coronacrisis – 28 meditaties

De coronacrisis is een grote spirituele uitdaging.

De 28 meditaties en ziele-oefeningen versterken onze soevereiniteit, onze waardigheid en spirituele verbinding en kunnen helpen om het collectieve veld te ontspannen. Het zijn meditaties om de emotionele ruimte te verhelderen, de denkruimte te verlichten, de eigen sociale positionering te verduidelijken, de gezondheid te versterken, de dood te integreren en collectieve duistere impulsen te helen.

In het laatste hoofdstuk wordt de geestesstrijd van de Corona-crisis op basis van de antroposofie weergegeven. Het boekje van Thomas Mayer telt 65 pagina’s en veel foto’s met als motto: Laten we van de “donkere winter” een witte winter maken. Laten we het duister doorlichten!

Om te downloaden klik hier of op de foto.

Het gedrukte boekje kan op rekening worden besteld voor 10 euro per stuk plus verzendkosten bij: thomas.mayer@geistesforschung.org

Korting bij afname meerdere stuks: vanaf 5 stuks 8, – / stuk, vanaf 10 stuks 6, -.

Hoe kan ik me via meditatieve verdieping verbinden met mijn eigen geestelijk bron?

In deze cursus gaat het er om het windstille centrum in de orkaan van het leven’ te vinden. De cursus bestaat uit praktische oefeningen met aansluitend uitwisseling van ervaringen. Wij mediteren op westerse wijze op basis van de antroposofie.
In het mediteren vind je innerlijke rust. Je centreert je en dit geeft je energie. Daarmee helpt de meditatie je om beter met de uitdagingen van familie en beroep te kunnen omgaan. Het voortdurende, babbelende tweegesprek in je hoofd en de zich in een kringetje draaiende zorgen houden op. Het wezenlijke komt centraal te staan. In de meditatie kom je aan bij jezelf, in het thuisland van je eigen ziel. Je werkt aan je gevoeligheid op fijnstoffelijk en geestelijk vlak. Meditatie is het dagelijkse brood voor ziel en geest. Iedereen kan het. En voor iedereen is de juiste toegang te vinden.

“Als de mens eenmaal begint met mediteren, dan voltrekt hij daarmee de enige werkelijk volledige vrije handeling in dit menselijke leven…. Wij zijn hierin volledig vrij. Een meditatie is een oervrije handeling.“
Rudolf Steiner

De cursusleiders

Agnes Hardorp: Opleidingen en werk als zangeres, zanglerares, pianiste en euritmiste en studeerde geschiedenis.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: