Bedrijven trekken zich terug van vaccinatiemandaten nu letsels en sterfgevallen toenemen – Frontnieuws

bedrijven-trekken-zich-terug-van-vaccinatiemandaten-nu-letsels-en-sterfgevallen-toenemen-–-frontnieuws

07-06-21 06:22:00, Achtergrondfoto © Anthony Quintano (CC BY 2.0) / sticker via Frontnieuws Uit een recent onderzoek van het advocatenkantoor Fisher Phillips is gebleken dat ten minste 83 procent van de Amerikaanse werkgevers niet eens overweegt om te proberen een werknemersmandaat in te voeren voor COVID-19 vaccins. Terwijl bedrijven als Delta Airlines en Houston Methodist Hospital trots pronken met hun dwaze pogingen om lichamelijke autonomie te criminaliseren, doen de meeste andere bedrijven wijselijk een stapje terug, al was het alleen maar om de onvermijdelijke rechtszaken te voorkomen.

Dat cijfer van 83 procent is gestegen van 64 procent in januari, waaruit blijkt dat veel meer werkgevers beginnen in te zien dat het een heel slecht idee is om te proberen hun werknemers met COVID-19 creërende spike-eiwitten injecties op te dringen.

Hoewel de meeste werkgevers, ongeveer 75%, zeggen dat zij hun werknemers aanmoedigen om zich te laten vaccineren, doet slechts een zeer klein percentage zelfs maar een poging om dit als arbeidsvoorwaarde af te dwingen.

Tweeëndertig procent van de respondenten zegt liever niet in strijd te handelen met de antidiscriminatiewetgeving, terwijl 54 procent zegt te denken dat alle werknemers die zich zonder verplichting willen laten vaccineren, dat al hebben gedaan. Fisher Phillips stelt vast dat de meeste werkgevers vaccinatie eerder willen aanmoedigen dan verplichten. Dit is een verstandige aanpak, want elk bedrijf dat vaccinatie probeert af te dwingen, zal uiteindelijk waarschijnlijk ten onder gaan aan alle rechtszaken die daaruit voortvloeien.

Bedrijven die werknemers Wuhan griepprikken willen opdringen, vragen er gewoon om failliet te gaan

Op het moment dat het onderzoek werd uitgevoerd, had de Amerikaanse Equal Employment Opportunity Commission (EEOC) haar eigen richtlijnen al vrijgegeven en vermeld dat werkgevers kunnen eisen dat hun werknemers de Chines griepprikken nemen. Dit is natuurlijk een slechte leidraad, omdat het werkgevers die dit proberen alleen maar in de val van eindeloze rechtszaken zal lokken. Om die reden hebben de slimmeriken al besloten om zelfs geen poging in die richting te doen. De domme, zoals Delta en Houston Methodist, hebben zichzelf het doelwit gemaakt van mogelijk miljoenen dollars uitbetalingen zodra de onvermijdelijke rechtszaken hun beloop hebben gehad. Het is bijna alsof sommige maatschappijen uit de handel willen worden gedreven omdat zij erop staan medische fascisten te zijn.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: