De waarheid censureren – Frontnieuws

de-waarheid-censureren-–-frontnieuws

07-06-21 06:24:00,

Wat betreurenswaardig! Van wat nu de “Covid Deep State” genoemd kan worden – die “superieure en superrijke elite” – die in alle 193 landen die lid zijn van de VN praktisch alle mainstream media – televisie, radio en gedrukte media koopt, lijkt het erop dat er geen ontsnappen aan mogelijk is, schrijft Peter Koenig.

Dat is wat ze zouden willen.

Daarom moest de hele wereld  rond 15 maart 2020 in één keer voor het virus in lockdown worden gegooid. Het is een epidemiologische onmogelijkheid dat de hele wereld in één keer getroffen wordt door een virus, laat staan door wat de WHO toen een “pandemie” durfde te noemen.

De waarheid sijpelt echter altijd vroeg of laat door. Denk maar aan het buitengewone volkslied van Leonard Cohen “There is a crack in everything, that’s how the light gets in”.

De waarheid zal altijd vroeg of laat de duisternis binnendringen.

Op dit moment ziet het ernaar uit dat de tijd aanbreekt dat het enorme zware schip dat de leugens en bedrog van deze sombere elite rechtdoor draagt, alle bezwaren en argumenten negerend, alsof er geen obstakel is om het tegen te houden – want geld koopt alles – lijkt dit schip nu, langzaam maar gestaag, onstopbaar te keren. Overal ter wereld worden mensen wakker.

Onafhankelijke wetenschappers, virologen, artsen met integriteit en de warmte van ware menselijkheid hebben de matrix verlaten en de Rode Pil genomen.

Dit is een verwijzing naar de film “The Matrix” uit 1999 – waar het nemen van de rode pil de bereidheid betekent om een potentieel verontrustende of levensveranderende waarheid te leren, of in tevreden duistere onwetendheid te blijven met de blauwe pil.

Verbazingwekkend genoeg is de film nog niet van de schermen en het internet verbannen en “gefactchecked”.

Zo maakt de door Nature.com aangehaalde studie [inmiddels verwijderd, hier een gelijkend artikel van Frontnieuws, red.] van verworven immuniteit – waarschijnlijk voor het leven – vaccinatie niet alleen overbodig, maar ronduit gevaarlijk.

Uit de studie blijkt dat er na 11 maanden infectie nog antilichamen aanwezig zijn.

Dr, Mike Yeadon, voormalig vicepresident en hoofdwetenschapper bij Pfizer, een top viroloog, heeft in 2019 SARS-gevallen bestudeerd van de SARS uitbraak in China van 2002/2003.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: