EU-plan: 70 miljoen Afrikanen in Europa tegen 2035 – Frontnieuws

eu-plan:-70-miljoen-afrikanen-in-europa-tegen-2035-–-frontnieuws

07-06-21 09:24:00, © MONUSCO Photos, (CC BY-SA 2.0). De EU werkt aan een migratiepact dat later deze zomer moet worden goedgekeurd. Als het wordt aangenomen, kunnen meer dan 70 miljoen Afrikanen Europa binnenstromen.

De Europese Unie is van plan een zogenaamd “migratiepact” goed te keuren, dat de lidstaten een massale migratie van 70 miljoen Afrikanen zal opleggen. Dat onthult de Duitse Europarlementariër Gunnar Beck (AfD).

In het voorstel wordt gepleit voor een meer gecentraliseerde massa-immigratie binnen de Unie.

“Ik heb zelf enige tijd gewerkt aan het EU-migratiepact en in mijn ogen zou het rampzalig zijn om zo’n pact aan te nemen”, vertelt Beck aan rt.com.

“De EU had het er nog niet zo lang geleden over om tot 2035 tot 70 miljoen Afrikanen naar Europa te importeren”, vervolgt hij, alvorens af te sluiten met een zeer voorzichtige opmerking: “Naar mijn bescheiden mening is dat niet wat we nodig hebben om onze economie te moderniseren”.

Massa-immigratie is in Brussel al lang gepland en wordt openlijk gerechtvaardigd door de wens om de vergrijzende Europese bevolking te vervangen door Afrikanen. In plaats van het geboortecijfer in Europa op te krikken, zullen er tot honderd miljoen raciale vreemdelingen uit de derde wereld worden ingevoerd. Het is een kwestie van mensen uitwisselen, omvolking.

Beck denkt verder dat de EU van de gelegenheid gebruik zal maken om later deze zomer de sluizen naar Afrika open te zetten, wanneer de Corona-beperkingen naar verwachting zullen worden versoepeld. Er zal een feel-good sfeer heersen in Europa, en daarom zullen de Europeanen zich niets aantrekken van een nieuwe golf Afrikanen, betoogt hij.

Ondanks enige vertraging lijken de werkzaamheden voor het nieuwe massa-immigratiepakket goed op gang te komen.

“Het is nog niet door alle commissies van het Europees Parlement gegaan, en de onderhandelingen in de Raad van Europa zijn nog niet begonnen, maar ik denk dat de EU de wetgeving er vanaf juli door wil hebben”, zegt Beck.

Het Europees Parlement zal begin juli namelijk een laatste plenaire vergadering houden, waarna het zomerreces tot medio september duurt.

“Er is genoeg tijd om de kwestie tijdens het zomerreces aan relevantie (voor het volk) te laten verliezen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: